Apple müzik severler için geliyor

Apple, iki gün sonra iPhone 5 ve "iPad Mini"nin yanında bu bombasını da patlatabilir mi?

Apple müzik severler için geliyor
12 Eylül 2012 Çarşamba 10:24 tarihinde eklendi, 1.035 kez okundu.

 

Apple her ne kadar iPhone 5'i saklı tutmaya çalışa da ürün hakkında neredeyse her türlü ayrıntı teknoloji piyasalarına sızdı. Nitekim firma bu saklı tutma işini gelecek hafta tanıtacağı yeni iPod konusunda bir hayli başarılı bir şekilde tamamlamışa benziyor.
 
Apple'ın yeni jenerasyon ürün tasarımları hakkında, geçtiğimiz ay yayılan görsellerden yola çıkarak bir sonuca varabiliyoruz ama yeni jenerasyon iPod touch, iPod nano ve iPod shuffle ile alakalı hiçbir bilgiye sahip değiliz. Yine de tanıtım haftasına yaklaştığımız şu günlerde, konu hakkında bir iki fısıltı da etrafta gezmiyor değil.
 
iMore'dan Rene Ritchie yayınladığı bir raporda, yeni iPod touch'un tıpkı iPhone 5'de olacağı gibi 16:9'luk 4 inç ekran ile karşımıza çıkacağını iddia etti. Bilinmeyen ve merak edilen konuysa firmanın yeni ürünler için de aynı paneli kullanıp kullanmayacağı. Geçtiğimiz yıllarda karşımıza çıkan ürünlerin hepsinde yüksek çözünürlüğe sahip Retina akran bulunuyorken, Apple iPhone için kalibreyi birazcık daha arttırıp, renklerin ve kontrastın çok daha iyi seçildiği IPS ekran kullanmıştı.
 
Buna benzer bir sistemin yeni ürünlerde de karşımıza çıkması olası... Apple'ın üreteceği diğer ürünler hakkındaysa henüz elle tutulur bir bilgi yer almıyor.

chip.com.tr