Apple'dan 3 yeni iPhone

Apple, bu yıl tanıtılması beklenen yeni iPhone'larda sürprize hazırlanıyor. İddiaya göre, şirket iPhone 6c adını alacak modelinede yeniden 4 inçlik ekran kullanacak.

Appledan 3 yeni iPhone
27 Mart 2015 Cuma 13:52 tarihinde eklendi.
Digitimes isimli sitenin ABD merkezli siteye yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, iPhone 6'nın bir üst modeli iPhone 6s için düğmeye basan şirket, iPhone 6c ismini alması beklenen bir modelinde ise 4 inçlik ekran kullanacak.
 
Bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan yeni iPhone'lar 3 farklı ekran seçeneğine sahip olacak.
iPhone 6s'ler bir önceki model gibi 4.7 ve 5.5 inçlik ekran seçeneği ile raflardaki yerini alacak. iPhone 6c ise iPhone 4'te olduğu gibi 4 inçlik ekrana sahip olacak. Ekran boyutu küçülen iPhone 6c'nin fiyatının ise diğer modellere oranla daha düşük olacağı belirtiliyor.
 
YENİ iPHONE'LAR APPLE SIM İLE Mİ GELECEK?
iPhone 6s'te SIM kart zorunluluğu ortadan kalkıyor. Geçtiğimiz haftalarda Apple Insider'da yer alan habere göre, Apple SIM adı verilen bir hizmet sayesinde iPhone kullanıcıları akıllı cihazlarında SIM kart olmadan, Apple'ın anlaşmalı olduğu GSM operatörleri ile çalışacak.
 
Bu uygulamanın iPhone 6c'yi kapsayıp kapsamayacağına dair bir bilgi ise bulunmuyor. Şirketin adı geçen yeni iPhone modellerini 2015'in son çeyreğinde tanıtması ve piyasaya sürmesi bekleniyor.