Apple'la dalga geçtiler

ihone 6 tanıtımı, tüm dünyada büyük coşkuyla karşılandı. Hemen her ürünüyle dikkatleri üzerine çeken Apple, konu iPhone olduğu zaman daha fazla merak konusu oluyor.

Applela dalga geçtiler
11 Eylül 2014 Perşembe 13:12 tarihinde eklendi.
Telefonlar tanıtıldı tanıtılmasına; ama birçok Apple hayranın “Çok büyük o telefon, kesinlikle kullanmam” dediği Samsung ve Nokia ürünlerinin benzeri ölçülerinde karşımıza çıkan Apple, teknoloji dünyasında da alay konusu oldu.

Durumun ne kadar ilginç olduğuna en iyi değinense şüphesiz HTC’ydi. iPhone 6’nın tanıtımı sırasında resmi Twitter hesabından Apple ile alay eden HTC‘den şu şekilde bir mesaj geldi; “Daha büyük ekran, daha iyi performans, şık tasarım. Partiye hoş geldiniz #iphone6.” Bilindiği üzere an itibariyle piyasada çok sayıda Android’li ve Windows Phone’lu, büyük ekranlı akıllı telefon var ve Apple‘ın de iPhone 6 Plus ve iPhone 6’yı tasarlarken, kendine rakip olduğu ürünler bunlardı.
 
Samsung ise, Filipinler ekibinin Twitter‘da yayınladığı mesajla iPhone 6‘lara “merhaba dedi.” Samsung Filipinler ekibi, Steve Jobs’un büyük telefonlar hakkında bir süre önce söylediği “Kimse büyük bir telefon almaz” sözüne vurgu yaparak, yazının hemen altına “Bilin bakalım onları kim şaşırttı ve bu fikirden kim vazgeçirtti” yazarak, Apple’ın Samsung’un peşinden gittiğini üstü kapalı bir şekilde iddia etti.