Araba Oyunu

Arabalar dünya üzerinden en fazla kullanılan taşıtların başında gelmektedir. Hayatımızın bir çok noktasında bize yardımcı olan bu taşıtlarımızı birde kullanma sorunumuz bulunmaktadır.

Araba Oyunu
09 Haziran 2014 Pazartesi 12:54 tarihinde eklendi, 1.885 kez okundu.

Arabalar dünya üzerinden en fazla kullanılan taşıtların başında gelmektedir. Hayatımızın bir çok noktasında bize yardımcı olan bu taşıtlarımızı birde kullanma sorunumuz bulunmaktadır. Aynı araçtan bir çok yerde olduğu için kaza riski oldukça yüksektir. Tabi bunların önlemleri de bulunmaktadır. Bu önlemleri almak için yeni modellere daha sağlıklı korumalar geliyor. Bu korumalar arasında en fazla dikkat çeken ise hava yastıklarıdır. Hava yastıkları sayesinde ve emniyet kemeleri ile hayata tutunabilir, hayatta kalabilirsiniz.
 

 Kısa sürede oldukça sevilen içerikler yüklenen sitemizde de bir çok sorunla karşılaşacaksınız. Bu sorunlar arasında en fazla dikkat çeken park etme sorunsalıdır. Bu park etme işlemleri sırasında ne kadar dikkatli olursanız araca hasar vermeden o kadar fazla ilerleme kaydedebileceksiniz. Araba Oyunları teması adı altında hazırlanan bu uygulamalar da kimi zaman bir polis olacak görev yapacak, kimi zaman yarışmalarda sponsorlarınızın destekleriyle galip gelecek, kimi zaman ise zorlu parkurlar da dengede kalmaya çalışacaksınız. Tüm bu işlemleri yaparken oldukça hızlı olmak zorundasınız arkadaşlar. En sevilen içeriklerimiz arasında yerini alan bu oyunlarımızda kahramanlarımız sizlere yeteri kadar yardımcı olacaktır. Uygulamada dilediğiniz gibi ilerleme kaydettikten sonra parkur sonlarına geçmeye çalışacaksınız. Parkur sonlarında kahramanımızla beraber kazanılan bir takım ücretler ve paralar ile kendi otomobilinizi geliştirme fırsatı bulmanız da mümkün olacaktır. Bu fırsatları oldukça iyi bir şekilde değerlendirme aşamasına geçeceksiniz. Sitemizde popüler oyunlar oldukça ön planda bulunmaktadır. Bu oyunlarımızdan sizlere kısaca bahsetmek istiyorum…
 

İlk açıklayacağım uygulama Otoban Yarışı. Bu uygulamada sizlere bir spor araç verilecektir. Verilen bu spor araçla beraber hızlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Yapacağınız ilk görev ise diğer rakipleri geride bırakmak olacaktır. Bu rakipleri geride bırakmak için parkurlarda oldukça hızlı olacaksınız. Seri manevralar ile hiç bir arkadaşınıza göz açtırmadan ilerlemek zorundasınız. Uygulamada diğer oyunlardan farklı olarak toplamda ( 7 ) farklı rakibiniz bulunacaktır. Bunları geride bırakmak için oldukça güçlü bir motora ihtiyaç duyacaksınız. Oyunda bölümleri geçebilmek ve daha zorlu parkurlar da yarışabilmek amacıyla bir bölümü birinci bitirmek zorundasınız. Birinci bitirilen bu bölümlerden sonra diğer etaplara geçebilecek, oralarda kapışabileceksiniz. Ayrıca bu oyunumuzda bir sıralama düzeni bulunmaktadır. Bu sıralama düzenine göre sizde sıralamaya girebilmek amacıyla oldukça yüksek skorlar kazanmaya çalışacaksınız. Bu yüksek skorlar ile mükemmel şekilde puan elde edebilecek ve kapışabileceksiniz. Sitemizde popüler uygulamalar tabii olarak bununla sınırlı değil.
 

Bir diğer uygulamamızı sizlere tanıtmak istiyorum şimdi de. Diğer içeriklerden farklı olarak bu oyunumuzda kahramanımızla beraber ne kadar dikkatli ve hızlı olursanız etaplarda kazanabileceğiniz skorlar da bir o kadar yüksek olacaktır. Bu yükseklik sınırına göre sizlerde sıralamada kendinize yer edinebilecek, daha iyi bir şekilde eğlenme fırsatı bulabileceksiniz. Diğer yandan kahramanlarımızla beraber kontrolleri tamamlamak amacıyla yine aynı konsollardan yardım almanız gerekmektedir. Yardım alınan bu konsollar ile verilen her türlü talimatı yerine getirebilecek, oldukça fazla para puan elde edebileceksiniz. Şimdi sizlere tanıtacağım uygulamanın adı ise Uçurum Arabası! Bu oyunumuzda karakterimizle beraber aracı kullanırken oldukça dikkatli olmalısınız arkadaşlar. Uçurumların kenarından geçerken oldukça dikkatli olacaksınız. Hız konusunda sorunlar yaşayabilecek fakat her şeye rağmen dengede kalmaya çalışacaksınız. Bu dengede kalma işlemi sırasında oldukça dikkatli olmalısınız. Diğer otomobillere göre daha hafif olan bu aracın savrulma olasılığı daha fazladır. Bu savrulma olasılıklarını da ortadan kaldırmanız gerekiyor Bu sayede bitiş çizgisine en erken giden oyuncu olabilir, diğer içeriklerde düzenlenmekte olan sıralamaya sizlerde girebilirsiniz. Bu sıralamada yer alırken bir yandan da arkadaşlarınızı geride bırakmayı amaç olarak edinmelisiniz. Kısa sürede en sevilen temalar arasında kendini fazlasıyla gösteren bu oyunumuzda kahramanımızla beraber bir etabı geçmeden diğer etapta boy gösterme gibi bir şansınız bulunmamaktadır. Oldukça popüler olan bu oyunumuzda kahramanımızla beraber ne kadar dikkatli ve ilerleyici olursanız ilerleyen etaplarda o kadar farklı araçlar satın alabilir sıralamaya girme hakkı elde edebilirsiniz. Umarım diğer içerikler de olduğu gibi burada da güzel bir şekilde eğlenebilir ve skor kazanabilirsiniz. Bizi takipte kalarak en güncel içeriklere buradan erişebilir, dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. İyi günler dileriz.