Araba park etmek için deneme yapma bedava

Sevgili okurlar ve de arabaparketmeoyunu.net kullanıcıları bugün ki konumuz şoförlük nedir ? şoför diye her ehliyeti olana mı denir yoksa şoförlük ayrı bir yetenek midir bu konuda naçizane fikrilerimizi sunalım

Araba park etmek için deneme yapma bedava
14 Eylül 2014 Pazar 19:53 tarihinde eklendi, 1.573 kez okundu.

Sevgili okurlar ve de arabaparketmeoyunu.net kullanıcıları bugün ki konumuz şoförlük nedir ? şoför diye her ehliyeti olana mı denir yoksa şoförlük ayrı bir yetenek midir bu konuda naçizane fikrilerimizi sunalım. araba park etme oyunu oyunlarındaki şoförlerde şofördür ama şoförden şoföre değişir bu sistem arkadaşlar. Mesela şoför vardır hızlı kullanmayı sever şoför vardır yavaş gider ama dikkatli gider yada her ikisini yaptığını sanan vardır ama şunu belirtmekte fayda görüyorum ikisi aynı anda olmaz nedeni ise belli bir hızdan sonra aracınız ne olursa olsun asla ama asla sizin hakimiyetinizde değildir ani bir frende yada refleks de bir anda neye uğradığınızı şaşırırsınız ve Allah göstermesin tepe taklak olursunuz arkadaşlar . Şoför dediğin dikkatli olacak ilk başta kendi canını sonra var ise taşıdığı canları sonra karşıdaki şoför ve ailesini düşünerek sürecek şoförlük hızlı gidip makas atma ile pike çekme ile yahut artistlik hareketler yapma ile olmaz bence olmamalıdır. Bu bir oyun değildir arkadaşlar mesela bazı tır şoförleri sanki tır park etme oynuyor gibi taksilerden daha hızlı giderler hatalı sollamalar yaparlar ama o an hem kendisinin hem de karşısındakinin canını tehlikeye atmış bulunmaktadır ki bununda hem Allah katında affı olmaz hem de can almaya girer ki en ağır günahlardan biridir.





Şoför dediğin kendi canını da mı es geçti o zaman karşındaki aileleri düşünecek velhasıl şoförlük sadece ehliyeti almak ile altına araba almak ile değil kendisine çevresine saygısı ile olmalıdır ki şu zamanda çok nadir nerdeyse nedeni ise artık toplu olarak birbirimize sabrımız kalmadı denilecek kadar azaldı en ufak bir hiç olmayacak sebepten nerdeyse kavga çıkaracak durumlara geliyoruz özelliklede araçlarımızın başında bunun sayısı kat kat artıyor ki bazen korkuyorum toplu taşıma araçlarını kullanıyorum ki ola ki bir şey olur ve biri ile belaya kalırım diye ama işte bazen de olmuyor yapamıyoruz kendim . Şoförlükte bir diğer unsur ise bence alkollü iken ne olursa olsun o aracın kullanılamamasıdır ki bunu ne yazık ki uygulanmıyor ve de trafik kazalarına davetiye çıkarıyoruz ya canımızdan oluyoruz yada karşımızdakinin canını yakıyoruz sadece 10saniyelik bir düşünme payında yenik düşüp direksiyon başına geçince bir anda ölüme davetiye çıkarıyoruz.