Arabalı ile Aracını Kiraya Ver Sen de Kazan!

Arabali.com ile sen de aracını kiraya ver sen de kazan! Yeni nesil araç kiralama platformu arabali.com, kişiden kişiye araç kiralama hizmeti veriyor. Siz de aracınızı kiraya vererek ekstra gelir elde edebilirsiniz.

Arabalı ile Aracını Kiraya Ver Sen de Kazan!
31 Ocak 2018 Çarşamba 15:12 tarihinde eklendi.

Arabalı ile Aracını Kiraya Ver Sen de Kazan!
 

Ekstra gelir elde etmek elbette ki herkesin istediği bir durum. Ancak gelir elde edebilmek için bir yeteneğinizin olmasının yanı sıra bir da üzerinden para kazanabileceğiniz bir taşınır taşınmaz eşyanız yani ev, araba gibi bir eşyanızın olması gerek. Evini kiraya vererek para kazanabilirsiniz. Ki zaten bu birçok ev sahibinin yaptığı bir şey. Ancak son dönemde aracını kiraya ver ekstra gelir elde et mottosuna sahip araç kiralama firmaları ortaya çıktı. Gerçekten de kişilerin kendi araçlarını başka kişilere kiralamalarına olanak sağlayan bu hizmet oldukça ilgi çekti ve sadece Türkiye değil birçok Avrupa ülkesinde önemli bir konuma geldi.
 

Türkiye gibi ülkelerde sahibinden araç kiralama biraz enteresan bir durum olsa da işin aslı Amerika’da doğan bu sektör çok kısa bir sürede önce Avrupa’ya ve oradan da Türkiye’ye doğru geçiş yaparak yeni bir sektörün öncüsü oldu.
 

Aracımı Kiraya Vererek Nasıl Kazanırım?
 

Bundan 10 sene öncesine kadar bildiğimiz standart rent a car olarak adlandırdığımız firmalar kiralık araç sektöründe öncülük ediyorlardı. Ve sektörde öyle yüksek bir patlama oldu ki neredeyse her sokakta araç kiralama firması bulmak mümkün duruma geldi.  Ancak sonucunda artan rekabet ile fiyatlar düşse de bu sefer de araçların kalitesi de düştü ve kiracılar için olumsuz bir durum oluştu. Bunun ardından sektörde yeni arayışlara girildi. Ve sonunda Amerika’da doğan ve oradan neredeyse tüm Avrupa’ya dağılan kişiden araç kiralama hizmeti ortaya çıktı.
 

Yaklaşık 2 – 3 sene içerisinde Amerika’dan Avrupa’ya doğru bir ilerleme gösteren kişiden kişiye araç kiralama son birkaç sene içerisinde de Türkiye’de önemli gelişmeler gösterdi ve sektör tek başına bir dev oldu. Öyle ki birçok firma sektörde faaliyet gösteriyor.
 

Arabalı, sahibinden araç kiralama sektöründe önemli atılımlar ile araç kiralama isteyen kişiler ile aracını kiralama isteyen kişileri bir araya getiriyor ve önemli işler ortaya koyuyor.