ARABANIZ MI YOK, ÇOK’TA VIVI

Araç sahibi olmayanlar için gezmek oldukça zor bir ihtimaldir. Araba sahibi olmayanlar artık sizinde bir çözümünüz var. Sizde bir araba kiralayarak dilediğiniz kadar gezebilir ve işlerinizi çok daha kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

ARABANIZ MI YOK, ÇOKTA VIVI
24 Temmuz 2014 Perşembe 09:16 tarihinde eklendi, 1.619 kez okundu.
Araç sahibi olmayanlar için gezmek oldukça zor bir ihtimaldir. Araba sahibi olmayanlar artık sizinde bir çözümünüz var. Sizde bir araba kiralayarak dilediğiniz kadar gezebilir ve işlerinizi çok daha kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Araba kiralamak bir diğer adı ile rent a car son senelerde en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Pek çok firma bütün şehirlerde oto kiralama işi yapmakta ve piyasada pek çok fiyatlar dolaşmaktadır. Araba kiralamak konusunda pek çok hususa dikkat etmemiz gerekmektedir. Güvenilir olmayan firmalardan kiralama yapılması sonucunda birçok problem çıkabilmektedir. Dikkat edilmesi gereken hususlar:
 
 1 -) Öncelikle dikkat edilmesi gereken en önemli husus ren a car kaskosunun bulunup bulunmadığıdır. Kaskosu bulunmayan araçlarda herhangi bir kaza sonucunda bütün araç masrafları sizlerin üstüne kalabilmektedir. Bu hususta dikkatli davranmanız sizin yararınıza olacaktır.
 
2 -) Bir takım firmalar dizel araçlarda km' yi sınırlandırabilmekteler.
 
3 -) Araba kiralanırken arabada herhangi bir vuruk vs olmamasına dikkat edilmelidir. Yoksa güvenilir olmayan bir firma olması durumunda bu vuruk size mal edilebilir.
 
4 -) Araba kiralarken size senet imzalanmanız konusunda bilgi verilir. Senet imzalarken boş kâğıda imza atamama hususuna dikkat edilmelidir.
 
Bu tür hususlar özellikle çok fazla araştırılmadan güvenilir olmayan firmalarda yapılan kiralamalarda oluşmaktadır. Bu yüzden güvenilir olması konusunda öncelikli olarak araştırma yapılmalıdır.
 
Firmamız araba kiralama konusunda size güvenilir ve ucuz firmalarla tanıştırmak için çalışmaktadır. www.vivi.com.tr adresi sizler için istediğiniz şehirde istediğiniz ilçede en güvenilir otomobil kiralama firmalarını sunmakta. Sizin için en ucuz fiyatları araştırıp sitemize getirdik.
 
 Araç kiralama az öncede bahsettiğimiz gibi güven isteyen bir durum olduğu gibi araç kiralamak için bazı kurallar bulunmaktadır. Öncelikli olarak ehliyetinizin bulunması temel şarttır. Ehliyetlerin yeni olmaması da gerekmektedir. Ekonomik orta üst ve lüks araçlar için ayrı ayrı kiralama alt yaş limiti bulunmaktadır. Bu şartların sağlanması durumunda firmanın verdiği fiyatlar üzerinden kiralama işlemler yapılmaktadır.
 
Araç kiralama konusunda pek çok firma bu işi yaptığından dolayı piyasada pek çok fiyat dolaşmaktadır. Sizde bütçenize uygun bir fiyat belirlemek istiyorsanız sitemizden bir ön araştırma yapmanız sizler için en uygunu olacaktır. Sitemiz sizler için bütün güncel fiyatları ve firmaları sunmakta. Sizde bir araç kiralayın ve işleriniz ve gezilerinizde rahat edin.