Arabası sözleşme için kurşunlanmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in, Trabzonspor'un eski futbolcularından Gökdeniz Karadeniz'in aracını kurşunlatarak sözleşme imzalattığı iddia edildi.

Arabası sözleşme için kurşunlanmış
05 Temmuz 2011 Salı 10:32 tarihinde eklendi, 2.710 kez okundu.

 

Bir dönem Trabzonspor'da top koşturan Gökdeniz Karadeniz'in Fenerbahçe'ye usule aykırı transferinin yapıldığı ileri sürülüyor. İddiaya göre F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker, Gökdeniz'in aracını kurşunlatarak sözleşme imzalattı.
 
Zaman gazetesinin haberine göre, Gökdeniz'in Fenerbahçe'ye transfer olması neticesinde düzenlenen sözleşmede Aziz Yıldırım, yıldız futbolcu ve Olgun Peker'in kendi aralarında sözleşme imzaladıkları belirtiliyor.
 
Soruşturmada sözleşmenin yapıldığı tarihin, Gökdeniz Karadeniz'in aracının kurşunlanması olayının gerçekleştiği döneme denk geldiğine dikkat çekiliyor. Bu sözleşmenin silahlı tehdit neticesinde imzalandığı iddia ediliyor.
 
2006 yılında Trabzonspor'un kaptanı milli futbolcu Fatih Tekke ve eşi Müge ile Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in eşi Serra Karadeniz'e ait otomobil ve işyerlerine kimliği belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırı düzenlenmişti. İlgili dosyada Karadeniz'le sözleşmenin bulunmasına rağmen hiçbir zaman Fenerbahçe'de oynamaması üzerinde duruluyor.