Araç içinde sıkıştı!

Sarıyer'de kamyonet ile hafriyat kamyonu kafa kafaya çarpıştı.

Araç içinde sıkıştı!
02 Şubat 2013 Cumartesi 09:57 tarihinde eklendi.

 

Kazada kamyonet sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye ve sağlık ekipleri ile vatandaşlar yaralıyı kamyonet içerisinden çıkarmak için seferber oldu. Yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu araçtan çıkarılan sürücü hastaneye kaldırıldı.
 
Kaza, saat 00.30 sıralarında Ayazağa Cendere Yolu üzerinde meydana geldi. Duran Uzun 34 BD 6345 plakalı kamyonetiyle Kağıthane istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen Hasan Çiçek yönetimindeki 34 EY 9585 plakalı hafriyat kamyonuyla kafa kafaya çarpıştı. Çarpanın etkisiyle Duran Uzun hurdaya dönen kamyonet içerisinde sıkıştı. Yoldan geçen diğer sürücüler durumu 110 itfaiye ile 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında Uzun'u sıkıştığı yerden kurtardı. Ağır yaralanan Duran Uzun ambulansla Kağıthane Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kurtarma çalışmaları sırasında bir vatandaş kamyonetin üstüne çıkarak dakikalarca serum tuttu. Diğer bir vatandaş ise yaralının bilincini açık tutmak için Uzun'u sürekli konuşturdu.
 
Kazanın meydana geldiği yerin aydınlatmasının yetersiz olduğunu iddia eden vatandaşlar, daha vahim bir olayın olmaması için bu durumun düzeltilmesi gerektiğini söylediler. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

DHA