Aracın iki ucu birleşti!

Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Aracın iki ucu birleşti!
10 Aralık 2012 Pazartesi 10:36 tarihinde eklendi.

 

Bakırköy'den Merter yönüne gitmekte olan Hasan Yılmaz idaresindeki otomobil Osmaniye Ekrem Kurt Bulvarı'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yön tabelası direğine çarparak durdu.
 
Meydana gelen kazada sürücü Yılmaz ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın otomobilde sıkıştı. Otomobilin arka koltuğunda oturan İlyas Yüksel kendi imkanlarıyla otomobilden çıktı. Başka bir otomobille aynı istikamette ilerleyen Yılmaz'ın yakınları kazayı görünce araçtan inerek yaralıların yardımına koştu.
 
Sıkıştıkları yerden yaralıları çıkartamayan vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, önce sürücü Hasan Yılmaz, ardından da üzerinden kimlik çıkmayan kadını kurtardı.
 
Kazada ağır yaralanan sürücü Yılmaz ile hafif yaralı Yüksel, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Aynı aracın ön tarafında oturan ve kimliği henüz tespit edilemeyen kadın ise Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti.
 
Kaza ile ilgili soruşturmayı sürdüren polis, hayatını kaybeden kadının kimliğini belirlemeye çalışıyor.