Aracına çarpanı öldürüp eğlenmeye gitti

Baçelievler'de trafikte sollama yaparken kendisine çarpan otomobilin sürücüsü Tuna Karagöz(26)'ü kovalayarak tabancayla vurup öldüren H.T.(22) polis tarafından yakalandı. Şüphelinin olaydan sonra bir müzikhole giderek eğlendiği ortaya çıktı. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Aracına çarpanı öldürüp eğlenmeye gitti
22 Ekim 2014 Çarşamba 16:57 tarihinde eklendi.
Bahçelievlerde 11 Şubat 2014 tarihinde meydana gelen olayda Tuna Karagöz, kimliği meçhul kişiler tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü. Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Tuna Karagöz'ün içinde bulunduğu otomobilin cinayetten önce bir araçla çarpıştığı ve iki araç arasında bir kovalama yaşandığı tespit edildi. Tuna Karagöz'ü otomobille kovalayan kişilerin, bir süre sonra durarak aracındaki hasarı kontrol etmek isteyen mağdura ateş ederek kaçtıkları öğrenildi.
 
Cinayet Büro Amirliği ekipleri plakasını tespit ettikleri otomobildeki kişinin olaydan hemen sonra aynı bölgede bir müzikhole giderek eğlendiğini belirledi. Daha sonra ortadan kaybolan şüpheliyi yakalamak için önceki gün operasyon yapıldı. Operasyonda şüpheli H.T.(22) gözaltına alındı. Poliste yapılan sorgusunda hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen şüpheli H.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.