'Arada sırada içiyorum'

Harun Kolçak paylaştığı bir fotoğrafa sevenlerinin tepki göstermesiyle ilgili "Ben dürüst bir adamım. İçtiğim halde sigara içmiyorum demem. Arada sırada içiyorum" dedi.

Arada sırada içiyorum
28 Kasım 2016 Pazartesi 21:29 tarihinde eklendi.
Pop müziğin güçlü yorumcusu Harun Kolçak, atlattığı prostat kanseri rahatsızlığı sonrası geçen aylarda bu kez septik şok nedeniyle uzun süre tedavi olmuştu. 2,5 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra tedavi sürecini tamamlayıp evine dönen ve işinin başına geçen sanatçı, bu Sabah star Tv'nin Duymayan Kalmasın programına konuk oldu.
 
Programda halk arasında Hastane mikrobu denilen rahatsızlık yüzünden ölümden döndüğünü anlatan Kolçak'a, "Duymayan Kalmasın"ın sunucuları Deniz Akkaya ile Seren Serengil, Taksim Nevizade Sokak'taki bir restorandan paylaştığı fotoğrafa sevenlerinin büyük tepki gösterdiğini iletti. 
 
Deniz Akkaya, "Haruncuğum takipçilerin sosyal medyadan son paylaştığın fotoğrafta masadaki tütün mamülünü görünce çok rahatsız olmuş. Kanser tedavisi görmüş biri olarak senin için endişelenmişler. Masadaki sigara senin miydi? Gerçekten sigara kullanıyor musun?" diye sordu. Sevenlerine kendisi için endişelenip bu görüntüye tepki gösterdikleri için teşekkür eden Harun Kolçak, "Ben dürüst bir adamım.İçtiğim halde sigara içmiyorum demem. Arada sırada içiyorum. Annemin rahatsızlandığında tek tük içmeye başladım. Sevenlerimin bana kızmalarına hak veriyorum ve beni düşündükleri için onlara teşekkür ediyorum" dedi. Deniz Akkaya bunun üzerine ünlü sanatçıya sigaranın zararlarını bir kez daha hatırlattı.
 
Son yıllarda septik şok nedeniyle tedavi gören ünlü oyuncu Nejat İşler'in de hastaneden çıktıktan sonra sigara içmesi tepki çekmişti.