Aralık Ayında Araç Kiralayacaklara Budget’tan Özel Fırsatlar

Türkiye’nin hızla büyüyen oto kiralama şirketi Budget, Aralık ayında cazip fırsatlarıyla araç kiralamayı düşünenlerin yüzünü güldürüyor.

Aralık Ayında Araç Kiralayacaklara Budgettan Özel Fırsatlar
16 Aralık 2014 Salı 08:17 tarihinde eklendi.
Türkiye’nin hızla büyüyen oto kiralama şirketi Budget, Aralık ayında cazip fırsatlarıyla araç kiralamayı düşünenlerin yüzünü güldürüyor. Birçok markayla büyük kampanyalara imza atan Budget, Aralık ayı boyunca Türk Hava Yolları ve Vodafone kullanıcılarını özel avantajlarla buluşturuyor.
 
Budget ile Vodafone Red Business ayrıcalığını yaşa!
 
Budget’in Vodafone Red Business üyelerine büyük bir sürprizi var. Budget, Vodofone Red Business üyelerine 31 Aralık’a kadar yapacakları araç kiralamalarında %50 indirim sağlıyor. Eğer Vodafone Red Business üyesiyseniz Budget’in birbirinden kaliteli ve donanımlı araçlarını yarı fiyatına kiralama şansını kaçırmayın.
 
Türk Havayolları misafirlerine Budget’tan özel fırsat!
 
Türk havayolları ile uçanlar kazanıyor. Türk havayolları misafirleri, Budget’tan yapacakları araç kiralamalarında da avantaj sahibi! Budget ve Türk Havayolları işbirliği ile Türk havayolları yolcuları, Budget’tan araç kiralamalarında %30 indirim kazanıyor. Üstelik Miles & Smiles üyelerine 3 gün ve üzeri kiralamalarda 1000 mil, 3 gün altı araç kiralamalarında ise 500 mil hediye. Budget’in bu cazip fırsatıyla konforlu bir tatil geçirirken, biriken millerinizle ödül bilet alma şansına bir adım daha yaklaşacaksınız.
 
İş gezisi veya hafta sonu kaçamağı için özel araca ihtiyacınız varsa, Budget’in bu cazip kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Sabiha Gökçen havalimanından hareket edecekseniz, Budget’ın Sabiha Gökçen araç kiralama ofisinden aracınızı ayırtabilirsiniz.