"Aramızda sorun yoktu"

Galatasaraylı Wesley Sneijder, hafta içinde Fatih Terim'in görevden alınmasında kendisinin etkisi olduğu yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Aramızda sorun yoktu
28 Eylül 2013 Cumartesi 22:18 tarihinde eklendi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Hollandalı yıldız, hafta içinde Fatih Terim'in görevden alınmasıyla zor günler geçirdiklerini belirterek, "Futbolda böyle şeyler oluyor. Bizim Fatih Terim ile çok iyi ilişkilerimiz vardı. Herkesin sevdiği hocamız takımdan ayrıldı.

Bu nedenle Rize maçına odaklanmak kolay değildi. Bu akşam iyi konsantre olmuş bir Galatasaray vardı. İlk yarı çok iyi oynadık. Golü bulan taraf bizdik. İlk yarı 3-4 gol atabilirdik. Rakip ikinci yarı bulduğu golle maç berabere bitti.

Bu tip maçlarda yakaladığınız pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Değerlendirmezseniz rakip cezayı kesiyor. Real Madrid maçında kötü oynamıştık bu maçı kazanıp çarşamba günkü Juventus maçına moral bulmak istiyorduk olmadı. Artık o maça konsantre olmamız gerekiyor." dedi.

FATİH TERİM İLE ARAMDA HİÇBİR SORUN YOK

Öte yandan Fatih Terim'in görevden alınma sürecinde medyada kendisi hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden yıldız oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fatih Terim'in takımdan gidişi bana bağlayan haberler yer aldı. Hocamla aram benim çok iyiydi. Hala Fatih Terim ile aram iyidir. Bu tip haberler yanlış şekilde aksettirilmesi beni üzdü. Benim ve bütün takımın Fatih Hoca ile arası iyidir. Takımdan ayrıldığı için gerçekten çok üzüldük."

Tecrübeli oyuncu, sakatlığı nedeniyle erkenden oyundan çıkmak zorunda kalıdığını ve Juventus maçı öncesinde risk almak istemediğini kaydettti. Hollandalı futbolcu, Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra ilk antrenmanda Eboue ile kavga ettikleri yönünde çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan Sabri Sarıoğlu da "Oyuna çok iyi başladık. İkinci yarı konuk takım duran topdan beraberliği yakaladılar. Bu akşam çok farklı bir skorla da maçı bitirebilirdik. Çok iyi oynadığımızı bir maçta berabere kaldığımız için üzgünüz. Juventus ile oynayacağımız maça çok iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum." dedi.


CİHAN