Arap turistler Bergüzar’ı kızdırdı

Alışveriş merkezinde gezinen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in keyfi soluklanmak için oturdukları bir kafede Arap turistlerin yoğun ilgisinden dolayı yarım kaldı.

Arap turistler Bergüzarı kızdırdı
15 Şubat 2012 Çarşamba 08:52 tarihinde eklendi, 1.749 kez okundu.

 

Güzel Arap turist Bergüzar'ı kızdırdı
Bir dönem Arap ülkelerindeki televizyonlarda büyük ilgi gören Muhteşem Yüzyıl dizisinden tanıdıkları ünlü oyunucu Halit Ergenç'e aşırı ilgi göstermeleri, belli etmese de Bergüzar Korel'i kızdırdı.

Turistlerin özellikle uzamış sakallarıyla dikkat çeken Halit Ergenç ile sık sık fotoğraf çektirdikleri gözlerden kaçmadı.

Halit Ergenç'e olan ilgiden sıkıldığı gözlenen Bergüzar Korel'in siniri, eşiyle fotoğraf çektiren alımlı bir Arap kadın turistin çiftin hesabını ödemek istemesiyle ikiye katlandı.

Çift, hesaplarını ödemek isteyen turist hayranlarının bu istediğini nazikçe geri çevirirken, iddialara göre ise bu durum karşısında Bergüzar Korel'in yüzü asılıverdi. 
 
Kurabiye dükkanı açmıyorum
Bu sezon hiçbir dizide yer almayan Bergüzar Korel, son dönemde kurabiye dükkanı açıp ticarete atılacağı şeklinde çıkan haberleri ise "Kurabiye dükkanı açmayı hiç düşünmedim. Ticarete atılmıyorum. Benim bir ofisim var orada iş yapacakmışım gibi yazılmış. Bunu kim söyledi bilmiyorum ama yanlış istihbarat" diyerek yalanladı. 

Milliyet