Aras bebekten iyi haber var

ORDU'nun Perşembe İlçesi’nde 4’üncü kattan düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki Aras Özbek'in sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Aras bebekten iyi haber var
20 Ocak 2014 Pazartesi 16:55 tarihinde eklendi.
Aras bebeğin hafta sonuna kadar taburcu edileceği belirtilirken, oğlunun peşinden atlayan ve tedavisi tamamlanıp taburcu edilen anne Aylin Özbek, refakatçi olarak kaldığı hastane odasından ayrılmıyor.
 
Geçen perşembe günü evde oyun oynarken açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek’in sağlık durumu iyiye giderken, peşinden atlayıp yaralandıktan sonra Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan annesi Aylin Özbek dün taburcu edildi. Taburcu olmasına rağmen hastaneden hiç çıkmayan ve Aras bebeğin odasında refakatçi olarak kalan Aylin Özbek, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 
 
Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Niyazi Kalyoncu, "Anne bebeğine refakat ediyor. Onun da sağlık durumu gayet iyi. Aras bebeğin servisine aile bireyleri dışında kimseyi almıyoruz. Enfeksiyon açısından ve kalabalık olmaması için ziyaretçi yasağı var. Bebeğimizin durumu böyle giderse 3-4 gün içinde taburcu edeceğiz. Ciddi kırıklar var ama bu bir mucize. Taburcu olunca evde yine takibimiz altında olacak" diye konuştu.
 
Aileye yurdun dört bir tarafından da 'geçmiş olsun' dilekleri ve çiçekler geliyor. AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal da bugün ziyarette bulunarak aileye "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu. Baba Müslüm Özbek, ziyaretten dolayı Milletvekili Ünal’a teşekkür ederek, "Basından bu talihsiz olayı duyan herkesten çok büyük hayır duaları aldık. Onların duaları sayesinde eşim ve bebeğim sağlığına kavuştu. Doktorlarımızın da dediği gibi bir mucize gerçekleşti. Sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da eşimi arayarak bizzat geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bakanımıza ve Aras bebeğimizin doktoru Niyazi Kalyoncu beye de teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.
 
Aras bebek ve anne Aylin Özbek odasında görüntülenirken kameralara el salladı. Aras bebeğin bu hafta sonuna doğru taburcu edileceği belirtildi.

DHA