"Arayı kapatmak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maçı bir fırsat olarak gördüklerini ve bu maçı kazanıp arayı kapatmak istediklerini söyledi.

Arayı kapatmak istiyoruz
25 Kasım 2013 Pazartesi 23:40 tarihinde eklendi.

Takımının Torku Konyaspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat Hoca, "Bugün çok istediğimiz üç puanı aldık ve kazanmasını bildik. Kendi oyuncularımı ve rakip oyuncuları kutluyorum. Onlarda son dakikaya kadar mücadele etti." diye konuştu.

Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı hakkında ise Bilic, şunları dile getirdi: "Fenerbahçe ile çok büyük bir maç oynayacağız. Rakibe saygımız var. Sezonun ilk haftasındaki mağlubiyetin ardından 10 maçlık bir seri yakaladılar. Sadece bizle değil, diğer rakiplerle puan farkları var. Cumartesi günkü maçı fırsat olarak bakıyoruz. Bu maçı kazanıp arayı kapatmak istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Savaşacağız."

Bir gazetecinin "Kadıköy'de taraftarınız olmayacak. Bunu nasıl yorumluyorsunuz ?" sorusuna ise başarılı hoca, "Böyle bir kural var. Bursaspor maçında uygulanmıştı. Ne kadar seyircisi olacaksa pek önemi yok. Biz sahada o karakteri gösterip ayakta kalacağız. Deplasman yasağı ile Bursapor maçında tanıştık. Galatasaray maçında aynısını hissetmiştim. Rakip taraftarın olmasını isterseniz, taraftar arasındaki atışma maça heyecan katıyor. Güvenlik nedeniyle kural var oynamaya çalışıyoruz." cevabını verdi.

Hırvat Teknik Adam, Torku Konyaspor maçı hakkında ise "Bu maçı iki farklı yarı olarak değerlendirmek lazım. İlk yarı bu sezonun en iyi ilk yarı performansıydı. İstediğimiz birçok şeyi yaptık. Rakibe gol fırsatı dahi vermedik. Üç tane gol attık. Devre arasında oyuncularıma büyük avantaj yakaladık hiçbir şey bitmedi diye uyarmıştım. İkinci yarının başında ise kornerden bir gol yedik. 3-1 olunca rakip fırsatlar yakalamaya başladı. İkinci yarıdaki performansından memnun değilim. İlk yarı performans beni mutlu etti." dedi.


CİHAN