"Arda fuleli oyuncu"

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Simao Sabrosa, geçen sezon Türkiye Kupası'nı kazandıklarını, yeni sezonda ligde şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Arda fuleli oyuncu
15 Ağustos 2011 Pazartesi 16:16 tarihinde eklendi, 1.096 kez okundu.

 

Simao, Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bir tanıtıma katılırken, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Portekizli oyuncu, geçen sezon kupada başarılı olduklarını, bu sezon ise ligde başarılı olmayı hedeflediklerini dile getirdi.
 
Eski takımı Atletico Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Turan ile ilgili soruları da yanıtlayan tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:
 
"Arda iyi futbolcu. Galatasaray'da iyi oynadı. Birkaç sakatlığı oldu. Kalitesi var. Dolayısıyla La Liga'da zorlanmayacak. Türkiye'de futbol agresif oynanıyor. İspanya'da boş alan daha çok oluyor. Arda da fuleli oyuncu. Atletico Madrid, hedefleri olan bir takım."
 
Simao, "Diego Forlan'ı Türkiye'de görmek ister misin?" sorusunu ise "Forlan şu an Miami'de tatil yapıyor. Düşüncelerini bilmiyorum. Kendisi arkadaşım. Tabii ki Türkiye'de oynamasını isterim" diye yanıtladı.
 
Bu arada siyah-beyazlı futbolcu, adidas'ın yeni kramponunun tanıtımına katıldı.
 
Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bulunan adidas mağazasındaki organizasyona katılan Simao, kramponla basın mensuplarına görüntü verdi. Uzun zamandır bu markanın kramponlarını giydiğini ifade eden Portekizli futbolcu, yeni modelin teknolojik olduğunu, bu sayede daha iyi paslar vereceğini sözlerine ekledi.
 
Simao ayrıca, hayranlarına imza dağıtarak, fotoğraf çektirdi.