Arda Turan harekatı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda Turan'ı şimdi olmasa bile sezon sonunda mutlaka yuvaya geri döndürmek istiyor.

Arda Turan harekatı
02 Ocak 2014 Perşembe 09:59 tarihinde eklendi, 1.371 kez okundu.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yuvadan kopmasını bir türlü içine sindiremediği Arda Turan'ı yeniden sarıkırmızılı kulübe döndürmek için deyim yerindeyse plan üstüne plan yapıyor. Atletico Madrid'li oyuncuyu ara transfer döneminde alma hedefine ulaşması zor görünen Aysal, yıldız futbolcuya asıl gelecek sezon Galatasaray forması giydirmek istiyor. Aysal'ın, Arda ısrarının birkaç nedeni var. Bunlardan biri, başarılı futbolcuyu istemeye istemeye satmış olmaları. 
 
MADDİ FEDAKARLIĞA HAZIR
 
İkinci neden, yeni sezonda yabancı kontenjanının daha da kısıtlanıp, 5+0+3 kuralının hayata geçecek olması... Bir diğer gerekçe ise aklı ve gönlü hep Galatasaray'da olan Arda'nın bir gün yuvaya döneceği günü beklediği mesajını sık sık vermesi... İspanyol kulübüyle sözleşmesi 2017'de bitecek olan Arda için her türlü maddi fedakarlığı da yapmaya hazır olan Ünal Aysal, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ile sezon sonunu beklemeden görüşüp işi bitirecek.
 
'G.SARAY iÇiN TOTEM YAPIYORUM'
 
Arda Turan geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında 10 katı para verseler bile Fenerbahçe'ye gitmeyeceğini söylerken, içindeki Galatasaray sevgisini şöyle anlatmıştı: "Ben Galatasaraylıyım. Çocuk ruhluyum, Aslantepe'ye gidince etkileniyorum. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı olunca saatleri sayıyorum. Galatasaray maçlarında evde totem dahi yapıyorum."
 
ARDA'NIN YERiNE SOSA'YI ALDILAR
 
Arda'nın takımdan ayrılma olasılığının artması üzerine harekete geçen Atletico Madrid yönetimi, yıldız futbolcunun alternatifi olarak, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından Jose Sosa'yı renklerine bağladı. Arjantinli Sosa'nın transfer edilmesi İspanyol medyası tarafından "Atletico Madrid, Arda Turan'ı elden çıkaracak" şeklinde yorumlandı.

Sabah