Arda yorumculara köpürdü

Yarın yapılacak İzlanda karşılaşması öncesi Fatih Terşm'le basın toplantısına katılan Arda Turan, spor yorumcularına veryansın etti.

Arda yorumculara köpürdü
12 Ekim 2015 Pazartesi 18:22 tarihinde eklendi.
İzlanda ile oynadığımız maç ilk maçtı ve telafisi vardır. Bu son maç ve telafisi yok bizim için çok şey demek yarın umarım çok güzel olur bizim lehimize olur. İzlanda'ya saygı duyuyoruz ama bizim için her şeyden farklı bir maç...
 
'ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN'
 
Ülkemizin başı sağolsun milli yas için bu acıyı en derinden hissediyoruz. İlk maç çok zordu bizim için. Hocamızda dahil üklkemizin bu günleri geride bırakacağını inanıyoruz. Sayın Levent Kırca'nın ailesine baş sağlığı diliyorum ve kendisine başsağlığı diliyorum.
 
Kim hayatta ne oynarsa kazanmak için oynarlar. Ben sahada hiç kolay bir maç oynamadığım kimin pozisyonu ne olursa olsun herkes ülkesinin bayrağını taşıyor. Bizim için maçın anlam ve değeri daha yüksek ve bizim konsatrasyonumuz daha yüksek umarım bunu sahaya yansıtırız.
 
'HOCAM VE ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM'
 
Çok heyecanlı ve gururluyuz. Olmamız gereken sizlerinde izlerken heyecanlandığı bir milli takım izletmeye çalışıyoruz. Umarım Avrupa Şampiyonaası'nda olacağız. Fatih hocaya çok teşekkür ediyorum. Barcelına'ya transfer olduğumda Arda'ya formayı vereceğim demişti. Takım arkadaşlarım da bu güveni bana her an hissettiriyorlar. Bana hiç maç oynamadan bu güveni vermeleri için çok teşekkür ediyorum. Ülkemin bayrağını taşıyorum bu benim için çok öenmli. Takım arkadaşlarımızla konuşurken puan kaybedince de hep söylemiştik biz sonuna kadar mücadele edeceğiz diye. Bence bunu yapıyoruz.
 
GAZETECİ VE YORUMCULARI ELEŞTİRDİ
 
Bizler profesyonel oyuncuları haytalıktan uyumamazlık yapmıyoruz. Heyecanından dolayı uyuyamayan, yemek yiyemiyen benim hesap vermem biri gerekirse Fatih hocamdır. Kendi milli duygularımı öne çıkartan bir mesaj verdim ben orada... Üst seviyelere çıkmamız lazım ama gazeteci arkadaşlarımızın Çek Cumhuriyeti maçını kazandık 'etkisizdiler' diye yorumlar çıkıyor. 3-5 kişiyi geçip, top kaybetmeden 10-15 şut çekemezsiniz. Sizler bizi nasıl eleştiriyorsanız bizleri siz de bu eleştirilere açık olun. Son 6 maçı boğazımızda oynuyoruz. Bizler saygıyı hakediyoruz. Umarım direkt gideceğiz olmazsa play-off oynayarak gideceğiz inşallah...