Arda'ya 14 milyon Euro

Bir süredir milli futbolcu ile ilgilenen Chelsea, önceki gün Sarı-Kırmızılı kulübe 14 milyon Euro'luk resmi teklif sundu.

Ardaya 14 milyon Euro
25 Haziran 2011 Cumartesi 14:38 tarihinde eklendi, 1.051 kez okundu.

 

Bir süredir milli futbolcu ile ilgilenen Chelsea, önceki gün Sarı-Kırmızılı kulübe 14 milyon Euro'luk resmi teklif sundu.
 
Transferde üst üste gelen kötü haberler nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray bir şok da Arda Turan konusunda yaşıyor... Bir süredir milli futbolcu ile ilgilenen Chelsea, önceki gün Sarı-Kırmızılı kulübe 14 milyon Euro'luk resmi teklif sundu.
 
KALACAĞINI SÖYLEMİŞTİ
 
Daha önce Galatasaray'da kalacağını açıklayan genç yıldızın da bunun üzerine İngiltere'ye gitmek istediğini yönetime bildirdiği öğrenildi. Transferde tüm planlarını Arda'nın takımda kalması üzerine yapan Galatasaray yönetiminin milli futbolcuyu ikna turlarına yeniden başlaması bekleniyor.
 
CHELSEA'YE HAYIR DENMEZ Kİ!
 
Arda'nın menajer Ahmet Bulut ile bir araya geldiği ve "Böyle bir fırsat insanın ayağına her zaman gelmez. Fatih hoca takımda kalmamı çok istiyor ama Chelsea'ye hayır denmez ki" ifadesini kullandığı öğrenildi. Chelsea'nin genç yıldıza olan bu yakın ilgisinde, yakın zamanda futbol direktörlüğüne getirilmesi beklenen Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink'in büyük rolü olduğu belirtiliyor.
 
YÖNETİM BÜYÜK KRİZE GİRER
 
Transfer çalışmalarına 1 ay önce başlamasına rağmen henüz kale, orta saha ve forvete takviye yapamayan Galatasaray'ın Arda'nın da gitmesi halinde büyük bir krize gireceği belirtiliyor. Yönetim bu nedenle milli futbolcunun kalması için her yolu deneyecek

Sabah