Arena'da Aslan sofrası

Yeni stadı Türk Telekom Arena'dan elde ettiği gişe gelirini arttırmak için yeni projeler üreten Galatasaray'ın profesyonelleri, sarı-kırmızılı takımın maçları için özel ağırlama paketleri hazırladılar.

Arenada Aslan sofrası
06 Ekim 2011 Perşembe 10:36 tarihinde eklendi.

 

Pegasus'un sponspor olduğu kale arkasında 350 kişi kapasiteli restoranda yemek yiyip, maç izlemek isteyen Galatasaray taraftarları için Gold ve Platin adı altında iki ayrı paket hazırlandı.

enerbahçe derbisi için fiyat 800 TL olarak belirlenirken, diğer iç saha maçlarında paket fiyatları 200 TL ile 450 TL arasında değişecek. VİP tribünde yer alan 800 kişilik restoran alanı için de paket uygulamasına geçmeyi hazırlanan Galatasaray'ın profesyonelleri, Türk Telekom Arena'da yeni gelir kapısı olacak farklı projeler üzerine de çalıştığı ve bu restoranların düğün başta olmak üzere her türlü davette Galatasaraylılara açık olacağı öğrenildi. Süper Lig'in 14. Haftasındaki Fenerbahçe ve 28. haftadaki Beşiktaş derbileri ile 32. Haftadaki Trabzonspor maçları için TT Arena'da yemek ve bir koltuğun maliyeti 800 TL olarak açıklanırken, sarı-kırmızılı takımın milli maç arası sonrasında karşılaşacağı Bursaspor ve 26. haftadaki Kayserispor karşılaşmalarında paket fiyatları 300 ve 450 TL olarak belirlendi. Sarı-kırmızılı takımın sahasında oynayacağı diğer 11 lig maçında ise Gold paket 200 TL, Platin Paket ise 350 TL'dan satılacak. .
 
Gold Paket
 
Pegasus 3 tribününde özel balkon koltukları Her 4 koltuğa bir araçlık otopark Saha manzaralı masalar Yüzevler set menü (11 çeşit) Firmaya özel masalar (Logo ve giydirme hakkı) Özel davetiye ve maç programı
 
Platinyum Paket
 
Gold pakete dahil olan tüm hizmetlere ek olarak: Maç öncesi 360 derece stad turu Galatasaray forması ve kristal TT Arena maketi

Sabah