Arena'da kabus gibi akşam

Galatasaray, penaltılara giden karşılaşmada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 8-7 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi.

Arenada kabus gibi akşam
03 Aralık 2013 Salı 21:24 tarihinde eklendi, 1.057 kez okundu.

Ziraat Türkiye Kupası maçında Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta normal süresi ve 30 dakikalık uzatma bölümü de 2-2 berabere biten maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarla eledi: 6-5.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan ve hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun düdük çaldığı maçta Galatasaray 22. dakikada Engin Baytar ve 35. dakikada da Amrabat'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Konuk Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise 61. dakikada Sinan ve 84. dakikada da Serdar'ın golüyle skoru 2-2'ye getirdi.

Mücadelenin normal süresi ve 30 dakikalık uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Atılan ilk 5'er penaltıda da 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Yapılan penaltı atışlarında Galatasaray'dan Emre Çolak, Ceyhun, Yekta, Gökhan Zan, Amrabat ve Bruma yaptığı vuruşları gole çevirirken, Umut Bulut, Sabri ve Danny penaltıları kaçırdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Abdullah, Ramazan, Serdar, Erkan, Vedat gole çevirirken, İbrahim Ferdi, Sinan, Cihan Can ve İsa kaçırdı.


CİHAN