Arhavililer, Vali Kalkan’ı il sınırına kadar uğurladı

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, son valiler kararnamesi ile yeni görev yeri olan Hakkari Valiliği'ne atanmasının ardından ilden ayrılmak üzere Arhavi'den geçti.

Arhavililer, Vali Kalkanı il sınırına kadar uğurladı
16 Ağustos 2013 Cuma 12:26 tarihinde eklendi.

Vali Kalkan'ı sahil yolunda ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar uğurladı.

Duygu dolu bir karşılamanın ardından, aynı şekilde ilçeden ve ilden uğurlanan Vali Kalkan, aracından inerek Arhavililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 2 yıl gibi kısa bir sürede görev yapan Vali Kalkan hemen herkesin sevgisini kazanmış, beğenilen bir vali imajı bırakmıştı. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Vali Necmettin Kalkan'a, Arhavi'yi hiç unutmaması adına ilçeyle özdeşleşen Karadeniz erkeği ve kadınını anlatan heykel plaketi sundu.

Ayaküstü hemen herkesle görüşen ve duygularını dile getiren Kalkan, "2 yıl gibi kısa bir sürede çok güzel dostluklar edindim. Arhavi ve diğer ilçelerimizin halkları ile hep beraber olduk, güzel projelerde bir arada olduk, emeği geçen, gönül bağı olan çok arkadaşlarımız oldu, Artvin'i unutamayacağım güzel bir hatıra ile kalbimin bir köşesine yer ettim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle Arhavili kardeşlerimin bu jesti beni ziyadesi ile duygulandırmıştır. Yeni görev yerim olan Hakkari'ye yolu düşen her Artvinli ve Arhavili hemşehrime kapım açıktır. Hakkınızı helal ediniz.” dedi. Ardından, Arhavililer, Rize il sınırı olan Kıyıcık mevkiine kadar Vali Kalkan'ı uğurladı.


CİHAN