Arif'in yaşam mücadelesi devam ediyor

İZMİR Bornova'da, 2013 yılının ilk dakikalarında havai fişek gösterisini izlemek için çıktığı çatıda maganda kurbanı olan 11 yaşındaki Arif Dallı'nın, yoğun bakım ünitesindeki hayat mücadelesi sürüyor.

Arifin yaşam mücadelesi devam ediyor
03 Ocak 2013 Perşembe 19:36 tarihinde eklendi.

 

Magandayı bulmak için polisin araştırmasında ise eldeki tek delil olan mermi çekirdeğinin talihsiz Arif'in kafasından çıkarılamaması nedeniyle bir gelişme sağlanamadı. Polis, kapı kapı dolaşıp ipucu araştırma da devam etti.
 
Geçen salı günü, 2013 yılının ilk dakikalarında, Mevlana Mahallesi 7057 Sokak 7 numarada meydana gelen olayda, Nihat Gündüz İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Arif Dallı, anne, babası ve akrabalarıyla birlikte havai fişek gösterilerini izlemek için üç katlı evlerinin çatısına çıktı. Talihsiz Arif, kanlar içerisinde yere yığıldı. Babası Şerafettin Dallı tarafından, başı döndüğü için düştüğü düşünülerek hastaneye götürülen Arif'in, kafasına mermi isabet ettiği ortaya çıktı. Arif'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği, mermi çekirdeğinin ise beyinde daha fazla tahribata neden olmaması için alınamadığı bildirildi.
 
POLİS KAPI KAPI İPUCU ARADI
 
Bu arada, ekiplerin dedektörlerle bölgede yaptıkları aramalara rağmen mermi kovanı bulunamadı. Polisin elindeki tek delil durumundaki mermi çekirdeğinin de Arif'in kafasından çıkartılamaması, magandaya ulaşma çabalarını da olumsuz etkiledi. Ekipler, bölgedeki tüm evleri kapı kapı dolaşıp ipucu araştırması yaptı. Ancak olay zamanının havai fişeklerin patlama anına denk gelmesi ise, vatandaşların silah sesiyle bunu sıklıkla karıştırmasına neden olduğu da öğrenildi.

DHA