Arka Sokaklar'dan büyük başarı

Kanal D'nin ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen polisiye - macera dizisi "Arka Sokaklar" Eylül'ün ilk haftası 294. bölümü ve 8. sezonu ile ekrana gelecek.

Arka Sokaklardan büyük başarı
27 Ağustos 2013 Salı 10:10 tarihinde eklendi, 2.849 kez okundu.
Yayınlandığı ilk günden bu yana aralıksız olarak ekrana gelen ve Türk halkının kalbinde büyük bir sevgi edinen dizi, erişilmesi zor ve büyük başarılarıyla göz dolduruyor. 
 
Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz ve Özlem Çınar'ın oynadıkları sevilen dizinin oyuncu kadrosuna yeni sezonda Gülcan Arslan ve Gizem Soysaldı da katıldı.
 
Herkesin güncel hayatında yaşadığı ya da yaşayabileceği gerçek hayatlardan, gerçek hikayelerden hiç ayrılmayan, yayınlandığı günlerde milyonları ekran başına kilitleyen, samimiyeti ve sıcaklığıyla da Türk halkının kalbinde büyük bir sevgi edinen "Arka Sokaklar", Eylül'ün ilk haftası, 8. Sezonu ve 294. bölümü ile ekrana gelerek, kırılması güç bir rekora daha imza atacak.
 
Her bölümünde ayrı bir macera ve ayrı bir heyecan yaşandığı dizinin yapımcılığını televizyon ve sinema dünyasının duayeni Türker İnanoğlu, yapımını Erler Film üstlenirken, yönetmenliğini Orhan Oğuz, Genel Koordinatörlüğünü ise Yılmaz Ekmekçi yapıyor. Dizinin senaryosunu da Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul kaleme alıyor.