Arkadan çarpıp kaçtı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, aşırı hızlı olduğu ileri sürülen otomobil önünde giden ve üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklete çarpıp kaçtı.

Arkadan çarpıp kaçtı
23 Mayıs 2014 Cuma 11:14 tarihinde eklendi.
Yola savrulan motosikletteki Asude Çınar ve arkadaşı Ayşen Sancar, yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki kadın tedaviye alınırken, kaçan otomobil sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı. 
 
Kaza, bugün saat 02.30'da Armutalan Mahallesi Kervansaray Kavşağı'nda meydana geldi. 39 yaşındaki Ayşen Sancar'ın yönetimindeki 48 SC 608 plakalı motosiklete, arkasından gelen plakası ve sürücüsünün kimliği belirsiz bir otomobil çarptı. Kontrolden çıkan motosikletten yola savrulan kasklı sürücü Sancar ve arkadaşı 46 yaşındaki Asude Çınar, yerde metrelerce sürüklendi.
 
İddiaya göre yere düşen iki kadına bir süre bakan sürücü, ardından kaza yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı iki kadını gören vatandaşlar kazayı, sağlık ve polis ekiplerne bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralıları ambulansla Özel Marmaris Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ezilmeler ve ayaklarında parçalı kırıklar bulunan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
 
Kaçan otomobilin plakası ile sürücüsünün kimliğinin belirlenmeye çalışıldığı, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelemeye alındığı belirtildi. Ayrıca otomobilin kaza anında aşırı hızlı olduğu ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA