Arsenal mağlubiyeti İngiliz basınında

İngiliz basını, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe'yi 3 - 0 yenen Arsenal'in turu büyük ölçüde garantilediğini belirtti.

Arsenal mağlubiyeti İngiliz basınında
22 Ağustos 2013 Perşembe 14:11 tarihinde eklendi.
BBC televizyonu, "Arsenal, İstanbul'da kontrolü eline aldı" ifadelerini kullandı. BBC ayrıca, Fenerbahçe'nin rövanş maçını sürpriz bir şekilde 4 - 0 kazansa bile Şampiyonlar Ligi'nde yerini alamayabileceğini dile getirerek, Fenerbahçe'nin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) görülen şike davasıyla ilgili çıkacak karar sonucunda turnuvadan ihraç edilebileceği ve 2 yıl men cezası alabileceği yorumunu yaptı.
 
The Guardian Gazetesi ise, iyi bir futbol sergileyen Arsenal'in kolay bir galibiyet aldığını ifade etti. Gazete ayrıca, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nin eşiğinde olduğu, sarı lacivertlerin İngiliz takımı karşısında zorlandığı ve fazla etkinlik gösteremediği dile getirdi.
 
Sky News televizyonunun internet sitesinde de, Arsenal'in Türkiye'de kolay bir galibiyet aldığını ve Şampiyonlar Ligi'ne büyük ölçüde katılacağını belirtti.
 
Daily Telegraph gazetesi ise Fenerbahçe'nin kötü bir oyun sergilediğini ifade ederken, Arsenal'in ligde aldığı mağlubiyetten sonra kendini toparladığına dikkat çekti.