"Artık biz iki iyi dostuz"

Defne Samyeli 'Saba Tümer'le Bugün' programına konuk oldu.

Artık biz iki iyi dostuz
14 Aralık 2011 Çarşamba 15:19 tarihinde eklendi.

 

Defne Samyeli, programda boşanma sürecini şöyle anlattı;
 
- Biz ekim ayının ikinci haftasında boşandık. Hayatta her şey insanlar için. Yaşadığım her şey defalarca aynı şeyi öğretiyor bana. Hayatta asla şunu yapmam demeyeceksin. En önemlisi geriye dönüp baktığında gülümseyebilmek.
 
- Kolay bir süreç geçirmedim. Zamanla yaşanılan her şey tarihin bir parçası oluyor.
 
- Boşanma sürecini mümkün olduğu kadar çocuklardan uzak tutmaya çalıştım. Belli bir sene aynı evde yaşadığın insandan ayrılmak kolay değil. Çocuklar açısından da kolay olmadı.
 
- Her şey geçmişte kaldı. Üzerine hiç konuşmamak lazım. Artık biz iki iyi dostuz.
 
- Dost biriktirebilmek o kadar önemli ki. Ne çok sevenim varmış anladım. Çok şanslıydım. O süreci onlarla birlikte atlattım. Ben de kendi kuvvetimin sınırlarını gördüm.
 
- Hayatında başka büyük acılar sığdırmışsan yaşadığın diğer acıları daha kolay atlatıyorsun. İster istemez belki insanın kendi kendine söylediği şey ben neler
atlatmadım ki oluyor. An geliyor, nasıl bu noktaya geldim diyorsun. Ama zamanla hayatında hiç önemi kalmayacağını da biliyorsun.
 
- Hayat bir sınav. Bu gibi krizlerin içinden nasıl çıktığın önemli. Bunların hepsi yeni tecrübeler. Bunların hepsini geride bırakabildiğim için mutluyum. Eski eşimle arkadaş olabildiğim için mutluyum.