Artık erkekler tazminat istiyor

Magazin dünyasının ünlü isimleriyle evlenen erkekler, boşanma sürecinde ayrılmak için tazminat ve nafaka istemeye başladı.

Artık erkekler tazminat istiyor
25 Nisan 2012 Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi, 1.465 kez okundu.

 

İşte o ünlü isimlerin bazıları
 
500 bin lira talep etti
 
Özge Özberk-Hayim Sadioğlu: Pis Yedili dizisinde rol alan Özge Özberk, eşi Hayim Sadioğlu'nun geçtiğimiz hafta ihanet iddiasıyla açtığı boşanma davasıyla şoke olmuştu. Sadioğlu, 2 yaşındaki oğlu Leo'nun velayetinin yanı sıra 4 bin lira tedbir nafakası ve 500 bin lira tazminat istedi.
 
Aylık 10 bin lira
 
Müşerref Akay-Emin Atalay: Geçen ay şarkıcı Müşerref Akay'ın eşi Emin Atalay mahkemeye başvurarak boşanmak için 900 bin lira tazminat talep etmişti. Nafaka olarak istediği rakam ise 10 bin liraydı.
 
10 milyon lira istedi
 
İvana-Yurdal Sert:
 
İşadamı Yurdal Sert, eşinin yakın arkadaşı Hatem Yavuz'la kendisini aldattığını öne sürüp 10 milyon lira tazminat isteyerek herkesi şaşırtmıştı. Daha sonra yaptığına pişman olan işadamı, İvana Sert'i barışmaya ikna edememişti.
 
Ayrılık 5 ay sonra geldi
 
Şahnaz Çakıralp-Murat Öncel: Oyuncu Şahnaz Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel evlendikten 5 ay sonra boşanma kararı aldı. Öncel, eşinin kocalık görevlerini yerine getirmediğini iddia etmesi üzerine çılgına dönmüştü. Ünlü profesör Çakıralp'ten 1 milyon lira tazminat talebinde bulunmuştu.
 
11 yıllık evlilik tazminatı
 
Defne Samyeli-Eren Talu: Spiker Defne Samyeli ile mimar Eren Talu'nun 11 yıllık evliliği de 2009'da 'ihanet' iddiasıyla noktalanmıştı. İki kızları olan çiftin arasındaki karşılıklı suçlamalar uzun süre devam etmişti. Eren Talu, 'çirkin iddialarda' bulunduğunu öne sürdüğü eşinden 500 bin lira tazminat istemişti.
 
Bugün