"Artık Türk futboluna fayda sağlamaz"

Sivaspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, şu saatten sonra yapacağı açıklamaların Türk futboluna hiçbir fayda sağlamayacağını düşündüğünü söyledi.

Artık Türk futboluna fayda sağlamaz
20 Ocak 2014 Pazartesi 18:19 tarihinde eklendi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısını terk ettikten sonra yaptığı açıklamada, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile ilgili iddialarda bulunmuştu.

Toplantı sonrasında basın mensupları tarafından Mecnun Otyakmanz’a, Hacıosmanoğlu’nun iddiaları soruldu. Başkan Otyakmaz, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ne söylediğini bilmediğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Şu saatten sonra benin yapacağım açıklamaların Türk futboluna hiçbir fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Hakkımda ki yanlış yayınlarla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. Yargıtay hakkımdaki davayı bozmuş. Bu bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak istiyorum. Tekrar yargılanmaya devam edeceğimizi söylemek istiyorum."

OTYAKMAZ'IN ELİNDE BELGE OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Bilindiği gibi Ankara'da bugün yapılan ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısında Mecnun Otyakmaz ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasında kupa kavgası yaşandığı iddia edilmişti.

Bazı internet sitelerine düşen haberde, "Kulüpler Birliği toplantısında Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sözlü tartışma yaşandı." denilerek, olay şöyle anlatılmıştı:

"Mecnun Otyakmaz, 'Kupa' diyen Hacıosmanoğlu'na 'Yeniden yargılama olduğunda senin kulübün ile ilgili elimdeki tapeleri paylaşacağım. Bakalım o zaman ne yapacaksın.' dedi."

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı toplantıda Mecnun Otyakmaz ve Hacıosmanoğlu'nu diğer kulüb başkanlarının yatıştırdığı da belirtilmişti.


CİHAN