As Osmaniye, Balçova Belediye’ye fark attı

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele edin, As Osmaniye Gençlik kendi sahasında, eleme grubu maçında Balçova Belediye Termail’i 74-47’lik skorla fark atarak yendi.

19 Nisan 2014 Cumartesi 18:36 tarihinde eklendi.


Osmaniye Merkez Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi As Osmaniye Gençlik, ilk çeyreği 18-10 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda da üstünlüğünü koruyan ev sahibi takım, devreyi 43-22 önde kapattı.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de üstünlüğünü sergileyen Osmaniye ekibi, bu periyodu da 60-35 önde bitirdi. Maçın son çeyreğinde oyunun kontrolünü rakibine kaptırmayan As Osmaniye Gençlik, maçı 74-47 kazandı.

Maçın en skorer ismi attığı 18 sayıyla Balçova Belediye Termail'in oyuncusu Aleksandra Begenisic oldu.

As Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcularını kutladı.

Eleme grubu maçlarında ikinci olarak, iki hafta kalasıya play off’a yükseldiklerini belirten Uğuz, "Oyuncularım bu maçta iyi oynadılar. Rakip takımda iyi oyun sergiledi. Taraftarlarımıza iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Haftaya oynayacağımız Orman maçı var.

Onlarda şampiyonlukta iddialı bir takım. Bizim asıl o maçı iyi oynamamız lazım. O maç bizim için bir gösterge olacak. Playoff maçlarında çok daha güçlü rakiplerimiz var. İyi başlamak gerekiyor. Her maç bir final havasında olacak. Tecrübeli bir ekibimiz var. Takımımız birinci ligi hak ediyor. Umarım taraftarlarımızın da desteği ile bu hedefe ulaşacağız." diye konuştu.


CİHAN