Asansörlü taşımacılık

Türkiye’nin bir çok ilinde hizmet sunan asansörlü taşımacılık sektörü gün geçtikçe hızla artmakta ve son yıllarda sıklıkla tercih edilenlerden bir tanesidir.

Asansörlü taşımacılık
27 Ocak 2017 Cuma 11:11 tarihinde eklendi, 1.065 kez okundu.

Türkiye’nin bir çok ilinde hizmet sunan asansörlü taşımacılık sektörü gün geçtikçe hızla artmakta ve son yıllarda sıklıkla tercih edilenlerden bir tanesidir.


Türkiye'de sektörlerin gelişimi ve teknolojilinin sektörler ile birleşmesi sayesinde bir çok firma teknolojinin kolaylıklarını hizmetlerine dahil ederek sunmaktadır. Özellikle taşıma sektöründe asansörlü nakliyat sistemlerinin yüksek katlarda konaklayan kişilere sağladığı kolaylık oldukça büyük bir etkiye sahip.


Yeni teknolojiler sayesinde daha güvenli makine, aletler ile asansörlü taşımacılık gerçekleşmektedir. Eşyaları taşıma sırasında apartman içinde genellikle karşılaşılan zararlardan bir tanesi eşyaların hasar almasıdır. Bu teknoloji sayesinde hasarları minimuma indirmekte. Asansörlü Taşımacılık Trabzon firması yükleri insan gücüyle değil gelişmiş ve gelişmekte olan makine gücüyle taşınacak olan eşyaları taşımakta. Türkiye’de çapraz kentleşmeden dolayı asansörlü taşımacılık işlemini zorlaştırmaktadır. Taşınma işlemi gerçekleşmeden 1 veya 2 gün önceden apartman sakinlerine haber verilmesi takdirde olumsuz hataların önüne geçilebilir. Asansörlü taşımacılık ile müşterilerin taşınma işlemi her isteyen bireyin asansör ile taşınamayabilir. Tedbirler alınması karşılığında örneğin; bina önüne gelecek olan aracın yanaşabileceği yer boş olmasıyla birlikte rahatlıkla işlem hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Asansörlü Taşımacılık Trabzon tecrübeli ve uzman personeller tarafından daireniz kaçıncı kat olursa olsun eşyalarınızı sorunsuz bir şekilde taşınmaktadır. Aynı zamanda firmanın sağladığı ekspertiz hizmeti de  bulunmaktadır. Taşınma işlemi gerçekleşmeden 3-4 gün önce taşınacak olan daireye gelerek yapılması gerekenleri sunmaktadır. Fiyat belirlenmesi, yapılacak olan işlemleri, alınması gereken tedbirleri not alarak personellere sunar. Paketleme işlemlerini ise  tecrübeli bay ve bayan personeller tarafından titizlik ile yapılmaktadır. Özel eşyaları bayan personeller tarafından düzenli bir şekilde kolileme yapılır ayrıca mutfak malzemelerini de kırılmayacak şekilde kolilere yerleştirilir.
 

Asansörlü Taşımacılığın Faydaları
 

-Eşyaların taşınma esnasında apartman içerisinde  oluşacak (yırtılma, düşme, kırılma)gibi hasarları en az seviyeye indirir.
 

-Asansörlü taşıma sırasında eşyalarınız güvenli bir şekilde çıkartılır ve  risk oldukça azdır.


-Bina içerisinde dar koridorlar ve kapılardan eşyaların geçme sıkıntısını ortadan kaldırır.


-Asansörlü taşıma sayesinde taşınacak olan daire mesafesini azaltır ve personellerden daha çok verim alınır.


-Bina içerisine inip çıkma zamanını azaltarak taşınma işlemi daha hızlı şekilde gerçekleşmektedir.