Asansörlü Taşımacılık

Eşya taşımanın önündeki en önemli sorunlardan biri, yüksek katlara eşyaları çıkartma sırasında dar merdivenlerin kullanılmak zorunda olması ya da bina iç kuralları gereği mevcut asansörlerin kullanılmamasıdır.

Asansörlü Taşımacılık
07 Mayıs 2018 Pazartesi 16:57 tarihinde eklendi.

Eşya taşımanın önündeki en önemli sorunlardan biri, yüksek katlara eşyaları çıkartma sırasında dar merdivenlerin kullanılmak zorunda olması ya da bina iç kuralları gereği mevcut asansörlerin kullanılmamasıdır. Bu nedenden dolayı bina girişinden yukarıya eşyalar, hamallar aracılığıyla taşınır ve bu hem yorucu hem de zaman alan bir yöntemdir. Bu yöntemin yavaş yavaş geçmişte kalmasına neden olan başka bir taşıma şekli de mevcut. Asansör ile bina dışından eşyaların yüksek katlara ulaştırılması, nakliye işlerini kolaylaştırmaya başladı. Mersin evden eve asansörlü nakliyat ihtiyacınız dahilinde, nakliye işleriniz için son teknoloji sistemleri kullanır.
 

Asansörlü taşıma işlemi, birçok avantajı da beraberinde getirir. Öncelikle eşyaların taşınması için gerekli olan süre kısalır. Asansörlü nakliye sistemlerinde eşyaların zarar göreceği düşünülse de aslında tam tersidir. Merdivenlerden çıkarılması sırasında eşyalar duvarlara çarpabilir. Bu hem eşyaların hem de duvarların zedelenmesini engelleyen bir çalışma biçimidir. Mersin evden eve asansörlü nakliyat, firmamızın hizmetlerinden biridir. Taşınma işleminiz öncesi, evinize gelecek uzmanımız yükseklikleri ve eşyaların durumunu değerlendirir. Eşyalar uygun pencerelerden veya balkonlardan indirilir, yine en uygun kısımdan iç mekana taşınır.


Mersin evden eve asansörlü taşımacılık
, sadece eşyaların yüksek bir alana çıkarılmasını hedeflenmez. Aynı zamanda eşyaların indirilmesi sırasında da asansörlü sistem kullanılır. Asansörlü taşımacılık sadece evler için değil, işyerleri için de en ideal taşıma sistemleri arasındadır. Bu tip taşımacılık kullanılacaksa, firmanın tecrübeli olmasına dikkat etmek gerekir. Asansörün kurulması sırasında son derece özenle davranılmalıdır. Nakliye öncesi eşyalar özenle paketlenir ve nakliye sırasında zarar görmeyecekleri şekilde yerleştirilirler. Bu şekilde yapılan taşınma sırasında, olası riskler hesaplanır ve en aza indirilir. Asansörlü taşıma sistemleri, modern biçimi ile nakliye hizmetlerine yön veren uygulamalardan biridir.