Asena Acun'a isyan etti

Ayşe Aral ile Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programına konuk olan Asena Acun Ilıcalı'ya isyan etti.

Asena Acuna isyan etti
19 Ocak 2012 Perşembe 09:33 tarihinde eklendi, 1.254 kez okundu.

 

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Yok Böyle Dans Yarışması’ndan jüri üyeliği teklifi gelen ancak yarışmaya bir gün kala fikir değiştirilerek yerine Azra Akın’ın jüri üyesi olduğu Asena içini Beyaz TV ekranlarında döktü.
 
Ayşe Aral ile Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu Beyaz Manşet programına konuk olan Asena Acun Ilıcalı’ya isyan etti. Ünlü oryantal, "Yok Böyle Dans’ta jüri olacaktım ama olmadı. Sebebini ben hala anlayamadım" dedi.
 
"BELKİ DE DANSÖZ ASENA KALİTELERİNİ DÜŞÜRÜRDÜ"
 
"Bana söylenen, yönetim beni istememiş, beni sevmiyormuş" diyen Asena, "Geçsinler bu işi, her zaman ilk bahanedir. Bir hanım istememiş olabilir, kişisel rahatsızlığı olan birisi istememiştir, birinin sevgilisi istememiştir. Yani bir sürü şey olabilir. Belki de o jüri de herkes çok üstün ya, dansöz Asena kalitelerini düşürür diye düşünmüşlerdir" ifadelerini kullandı.
 
Karıncayı bile incitmeyen biri olduğunu ifade eden Asena Acun Ilıcalı’ya, "Ben bir profesyonelim. İşime bir saygısızlık yapmadım. Tabiî ki beni Survivor’da çalıştık diye her projesine koymak zorunda değil. Ama ben bir insanım, benimde bir takım şeylere hakkım var. Bu nedir? Beni istemediğin, beni almayacağın zaten bir ay önce belli miydi? O zaman açarsın telefonu, Asenacığım gel senle bir yemek yiyelim, sohbet edelim. Yarışmada jüri olacağını söyledim ama bazı sebepler var ben onu aşamadım diyebilirdi" şeklinde çıkıştı.
 
"O YARIŞMADAN DA OLDUM"
 
Adadan döndükten sonra Seyfi Dursunoğlu’ndan kendisine dans yarışması için jüri üyeliği teklifi geldiğini belirten Asena, "Ama Acun’un yarışmasında olduğum için olmadı. Sonra o yarışmadan da oldum" dedi. Asena, o haberi öğrendiği anı ise şöyle anlattı:
 
"Arkadaşlarımla Kanyon’da yemek yiyorduk. Beni İrem aradı. Allah’tan gözümde gözlük vardı. Gözlerimden yaşlar döküldü. Arkadaşım toparlayıp eve götürdü beni. Kendi bile telefon açmıyor. Ben it miyim, köpek miyim, hiç mi bir hatırım yok, ben sana kötülük mü yaptım benim kalbimi kırıyorsun, insanların karşısında ağlatıyorsun. İçim acıdı çünkü dans benim hayatım. Bunu ben hak ediyor muyum, günah değil mi baba, sana yakışıyor mu, minnacık bile değerim yok mu? Benim kırıldığım nokta bu. Bu etik mi, bu profesyonellik mi, bu insanlık mıdır? Benim kimse dans yarışmasına almak zorunda değil ama gönlümü alabilirlerdi."