Asena'dan Survivor itirafları

Asena 7 haftalık Survivor macerasını anlattı ve aşk iddialarıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu

Asenadan Survivor itirafları
20 Haziran 2011 Pazartesi 11:53 tarihinde eklendi, 1.273 kez okundu.

 

İşte 'Survivor' adlı yarışma nedeniyle Dominik Cumhuriyetinde 7 hafta kalan Asena'nın Suna Akyıldız'a yaptığı çarpıcı açıklamaların satır başları;
 
TUVALET İHTİYACINDA KÖPEK GİBİYDİK
 
* Tuvalet olmadığı için ormana yapıyorduk. Nereyi bulursak... Köpek gibiydik yani. Deniz suyunu alıyorsun, hadiii ormanın içine kadar git. Ama zamanla alışıyorsun. Deseler ki "Şu duvarın kenarına çişini yap", hayatta olmaz. Ama o ortamda ormanda yapıyorsun. Mecbursun.
 
TÜYLERE DOĞAL ÇÖZÜM
 
* Kıl-tüy olayanı ağaçlardaki reçine ile çözdük... Hangi ağaçtan nasıl bir yapışkan bulursam sürüyordum. Görünmüyordu ekranda. Elendikten sonra ilk yaptığım "Tüylerimiz görünüyor muydu?" diye sormak oldu.
 
SURVİVOR'DA MUAYYEN GÜNLER
 
* Muayyen günlerimiz denizin içinde geçiyordu... Mayonu çıkarıyorsun, yıkıyorsun, kurutuyorsun, giyiyorsun. Sonra öbürünü çıkarıyorsun, giyiyorsun, yıkıyorsun...Böyle geçirdik.
 
PASCAL İLE AŞK İDDİALARI
 
* Adada açlıktan aşkı düşünemedik. Pascal'la çok samimiyiz. Müthiş sıcakkanlı. Ama birlikte olunmaz.
 
Şartlar farklı olsaydı belki yaşanabilirdi. Mutluluk duyardım, gurur duyardım. Ama yapamazdık ki. Birbirimizi üzerdik. Çünkü o özgürlüğü sever, ben de havai yaşarım.
 
ADADA ERKEK GİBİYDİM
 
* Adada erkek gibiydim. Bir gün Acun bile şaşırdı. Hani sıraya geçiyorduk ya, Acun "Erkekler bir tarafa, kızlar bir tarafa. Hadi erkekler: Derya, Pascal, Asena, ayyy pardon, Asena sen öbür tarafa geç" deyiverdi. Orada açlıktan, yorgunluktan başka bir şey gelmiyor aklına. Yarışma boyunca ev kadını, inşaatçı, öyle takılıyordum.