Asena'dan transfere müdahale

Caner Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Menajeri Batur Altıparmak'ın da açıklamaları bu yönde. Ancak özellikle magazin basınında çıkan haberlerden rahatsız olan eşi Asena, Caner'in yurt dışında futbol oynamasını istiyor.

Asenadan transfere müdahale
16 Nisan 2014 Çarşamba 12:08 tarihinde eklendi, 1.062 kez okundu.
Bu sezon ortaya koyduğu futbolla Fenerbahçe'nin muhtemel şampiyonluğunda çok büyük katkısı olan Caner Erkin'in sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı tam bir muamma! Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Caner Erkin, Sarı- Lavcivertli kulüple yeni bir sözleşmeye imza atmak istiyor. Menajerliğini yapan Batur Altıparmak'ın da açıklamaları bu yönde. Fenerbahçe yönetimi de sol bek mevkinde harika bir performans ortaya koyan Caner'i takımda tutmak istiyor. Fakat tüm bu olumlu gelişmelere rağmen Asena Erkin'in eşi Caner'in yurt dışı seçeneklerden birini özellikle de İngiltere'yi istediği gelen haberler arasında.
 
ASENA ERKİN DEDİKODULARDAN BIKTI USANDI
 
Asena Erkin'in hakkında basında çıkan haberler nedeniyle ciddi bir depresyon geçirdiği, bu yüzden eşi Caner ile birlikte ülkeden uzaklaşmak istediği belirtiliyor. Caner'in eşi Asena'yı bu konuda ikna etmek için yoğun çaba sarfettiği ancak henüz bir sonuca ulaşamadığı da kulübe yakın kaynaklarca ifade ediliyor. Görünen o ki önhümüzdeki günler Caner Erkin ve F.Bahçe yönetimi için hareketli geçecek.
 
İNGİLİZ VE İTALYANLAR PUSUDA BEKLİYOR
 
Caner Erkin için İngiltere ve İtalya'dan ciddi teklifler geldiği Türk basını tarafından sıkça yazılıp çiziyordu. Tüm bu iddialara karşın Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, "Önce Fenerbahçe ile masaya oturacağız" ifadesini kullandı. Menajer Altıparmak, 3 gün önce de "Bu hafta içinde Fenerbahçe'den teklif bekliyoruz. Şu an için bir sıkıntı yok" açıklamasını yapmıştı.
 
(Takvim)