Aşk iddiasına jet yanıt!

Mustafa Erdoğan’ın “Kıvılcım” ekibinin Ankara gösterilerini organize eden Hilal Dağ’la aşk yaşadığı öne sürüldü

Aşk iddiasına jet yanıt!
17 Mayıs 2012 Perşembe 11:22 tarihinde eklendi, 1.368 kez okundu.

 

İddianın medyada yer almasının ardından Dağ, Erdoğan’la ilgili haberlere yer verdiği Facebook ve Twitter hesaplarını kapattı.
 
ÜÇ çocuğunun annesi Gülben Ergen’le yedi yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’ın, “Kıvılcım” ekibinin Ankara gösterilerini organize eden Hilal Dilan Dağ ile beş aydır aşk yaşadığı öne sürüldü. Dağ, iddianın basına yansımasının hemen ardından, Erdoğan’la ilgili haberler yayınladığı Facebook ve Twitter hesaplarını kapattı. Genç organizatör ayrıca iddiaya avukatı Nuray Baynazoğlu aracılığıyla yanıt verdi: “Dilan Hanım’ın uzun yıllardır Mustafa Erdoğan’la iş arkadaşlıkları var. Yanlış bir haberle gündeme gelmek, Dilan Hanım’ı rahatsız etti ve çok üzdü. Bu konuda yayıncı kuruluşlara tekzip yollayacağız. Mustafa Erdoğan yeni boşandığı için yanında gördükleri her kadınla yakıştırma yapacaklardı zaten ve şimdi müvekkilimi zan altına bıraktılar.”
 
Öyle bir ilişki yok
 
Mustafa Erdoğan, Hilal Dilan Dağ’la aşk yaşadığı iddiası hakkında şunları söyledi: “Tamamen yalan bir haber. Ortada öyle bir ilişki yok. Bu konuda avukatıma talimat verdim.”
 
Erdoğan haberleri
 
Hilal Dilan Dağ, neredeyse Mustafa Erdoğan dışında hiçbir şeye yer vermediği Facebook sayfasını, medyada çıkan haberler üzerine kapattı.