Aşk kumarı oynuyor!

Geri Halliwell sevgilisine güvenmediğini itiraf etti

Aşk kumarı oynuyor!
05 Eylül 2012 Çarşamba 18:43 tarihinde eklendi, 1.130 kez okundu.

 

Spice Girls grubundan Geri Halliwell, Katy Perry’nin eski kocası Russell Brand’le aşk yaşıyor. Brand’e güvenmediğini itiraf eden Halliwell, “Herkes Russell’dan uzak durmam gerektiğini söylese de ben onu tanımak istiyorum” diyor.
 
İLİŞKİ HAYALİ GERÇEK OLDU
Geçtiğimiz hafta, Londra Olimpiyat Oyunları’nın açılışından beri birlikte oldukları iddia edilen Geri Halliwell ve Russell Brand, ilişkilerini doğruladı. Uzun zamandır en büyük isteğinin yeni bir aşka yelken açmak olduğunu dile getiren Halliwell, The Sun’a verdiği demeçte, “Beklediğim aşk kasırga etkisiyle hayatıma girmiş durumda ” diye konuştu. 
 
‘KENDİM TANIMAK İSTİYORUM’
Russell Brand’le birlikte olduğunu doğrulayan ancak ilişkiyi ağırdan alan Halliwell, “İlişkimiz çok yeni. Russell’ın benim için doğru adam olduğuna dair şüphelerim var. Ben güvenilir bir adamın hayalini kuruyordum. Hakkında duyduklarım Russell’ın böyle biri olmadığı yönünde olsa da kararımı onu tanıyarak vereceğim” dedi.
 
'BENİ İLGİLENDİREN TEK ERKEK, KARDEŞİM'
Katy Perry, eski eşi Russell Brand’in Geri Halliwell’la yaşadığı ilişkiyle ilgili konuşmaktan kaçınıyor. “Russell ve ben ayrılalı çok oldu, onun kiminle ne yaptığı artık beni ilgilendirmiyor” diyen Perry, hayatının merkezine erkek kardeşi Davis Hudson’ı koymuş durumda. Geçtiğimiz ay ‘EP’ adlı ilk albümünü çıkaran kardeşinin klip çalışmalarıyla bire bir ilgilenen Perry, “Kardeşimin müzik dünyasında kalıcı olmasını istiyorum. Ona her türlü desteği veriyorum. Şu anda onun dışında hiçbir erkek beni ilgilendirmiyor” dedi.
 
Habertürk