Aşk Yeniden 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Aşk Yeniden'in yeni bölümünde neler olacak? İşte Aşk Yeniden 11. bölümden fragman ve detaylar

Aşk Yeniden 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
18 Nisan 2015 Cumartesi 19:13 tarihinde eklendi.
Aşk Yeniden 11. bölüm fragmanı eğlenceli sahneleriyle ekranlarda yerini şimdiden aldı. 

Fox Tv ekranının sevilen dizilerinden Aşk Yeniden'de heyecan devam ediyor. Zeynep, Fatih ve İrem’i sarmaş dolaş yakaladığında Fatih’e olan tüm güvenini yitirir; şüphelerinde haklı çıktığını düşünür.

İŞTE AŞK YENİDEN 11. BÖLÜM FRAGMAN



AŞK YENİDEN 10.BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?
 
Meryem’in malikaneye gelmesi, kızı olduğunu öğrendiği Zeynep’le karşılaşmasına sebep olur. Zeynep, Meryem’i tanımasa da Meryem, Zeynep’i görünce dağılır. Fatih ve Zeynep yeni sevgililer olarak ilk randevularına çıkarlar.
 
Fatih birlikte vakit geçireceklerini düşünürken Mete, Fadik, Orhan ve Selin’in de kendilerine katılmasıyla, kendilerini grup eğlencesi içinde bulurlar. Hesap etmedikleri şey Ertan’ın da kamufle olarak aralarına sızmış olmasıdır.
 
Ertan’ın tek çabası Zeynep’le konuşmakken kendini birden bire malikanede bulur. Zeynep Fatih ve diğerleri malikanede Ertan’ı saklamaya çalışırken Meryem Zeynep’e gerçeği söylemeye karar verir. Fatih’le Zeynep’i dost olmak bahanesiyle yemeğe davet eder.