"Asker ailelerine destek veriyoruz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türkiye genelinde, çocuğu askere giden ve muhtaç durumdaki 60 bin aileye yardım ettiklerini söyledi.

Asker ailelerine destek veriyoruz
05 Eylül 2013 Perşembe 21:25 tarihinde eklendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Nurdağı ilçesinde partililerle bir araya geldi. Burada yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Bakan Şahin, “Çocuğu askere gittiği için yine o evin o ailesini çocuk geçindiriyorsa, gittiği zaman da muhtaç duruma düşüyorsa, sağa sola el açmak durumunda kalıyorsa, bu bize yakışmaz dedik, hemen Sosyal Yardımlaşma'dan destek verelim dedik.

Nurdağı özelinde şu anda 16, Türkiye genelinde 60 bin talep karşılanmaya başlandı. Bunların hepsi çok önemli ama sosyal yardımla sosyal hizmeti tek çatı altında birleştiriyoruz. Başbakanımızın da verdiği çok önemli bir talimat var.

Bu alan, milletin duasın aldığımız bir alan, bu işin maliyetine bakmayın gereğini yapın. Onların duasıyla bu para bereketlerin başak gibi geri yerine gelir diyor. O yüzden inşallah bu alanda da başarılı çalışmaları sizlerin desteğiyle yapmış olacağız.” dedi.


CİHAN