Askıda kalan otomobili ahtapot çekici kurtardı

SİVAS'ta eşiyle birlikte kabir ziyaretinden dönerken mezarlık içinde geri manevra yapan otomobil istinat duvarının üstüne çıktı.

Askıda kalan otomobili ahtapot çekici kurtardı
04 Eylül 2015 Cuma 23:30 tarihinde eklendi.
SİVAS'ta eşiyle birlikte kabir ziyaretinden dönerken mezarlık içinde geri manevra  yapan otomobil istinat duvarının üstüne çıktı. Sol ön tekeri boşlukta askıda kalan araç itfaiyenin yardımıyla çekici ile kuntarıldı.
 
Olay, saat 19.45 sıralarında Yukarı Tekke Mezarlığı'nda meydana geldi. Sürücü Furkan Altınküpe (26) ve eşi Büşra Altınküpe (27) yakınlarının mezarlarını ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda kayboldu. Sürücü Altınküpe, idaresindeki 58 DE 345 plakalı otomobille Abdulvahabi Gazi Cami yakınlarında geldikleri yöne tekrar dönmek için geri manevra yaparken yol seviyesindeki istinat duvarının üzerine çıktı. Duvarın alt kısmında 2 metrelik boşluğa şans eseri düşmeyen otomobilin sol ön tekeri boşlukta askıda kaldı. Sürücü Altınküpe bir süre kendi çabaları ile askıdaki aracını kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı. Altınküpe daha sonra olayı polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri aracın duvardan aşağı düşmemesi için araca halat takarak çekiciyi bekledi. Ardından olay yerine ahtapot çekici gelerek askıdaki aracı kurtardı. Olayda yaralanan olmadı.