Aşkın Bedeli 178. bölüm izle (Aşkın bedeli son bölüm seyret)

Aşkın Bedeli 178. bölüm izle, aşkın bedeli son bölüm, aşkın bedeli startv, aşkın bedeli seyret, aşkın bedeli 178. bölüm full izle, donmadan, hd izle, tek bölüm, tek kısım, tek part

Aşkın Bedeli 178. bölüm izle (Aşkın bedeli son bölüm seyret)
22 Mayıs 2014 Perşembe 21:00 tarihinde eklendi, 3.228 kez okundu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Aşkın Bedeli dizisi 178. bölümüyle sevenleri ekranları başına kilitliyor. Aşkın Bedeli 178. bölümü objektifhaber.com aracılığıyla siz de izleyebilirsiniz. Son bölümü yayınlanan Aşkın Bedeli'nde bu hafta neler olacak? İzleyicileri hangi süprizler bekliyor. Daha fazlası ve hepsi 178. bölümde... Aşkın Bedeli 178. bölümü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

 

AŞKIN BEDELİ 178. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

178. BÖLÜM ÖZETİ

 

Nil’in intiharı tüm şüpheyi Poyraz’ın üzerinde toplamıştır. Mümtaz, Poyraz’ın bir an önce yurtdışına gitmesini istemekte, Poyraz ise en yakınındakileri bile masumiyetine inandırmakta zorlanmaktadır. Sedef ve Poyraz arasında doğan kısa süreli yakınlaşma ise bir kez daha bölünecektir. Alper, kendisini vuranın Taner olduğunu polise bildirmiştir. Yaman ise Taner’in pavyonun satışından elde ettiği parayı çalmak için takibe başlar.

 

Yaman, polisler Taner’i yakalamadan önce paraya ulaşmak zorundadır. Dicle’nin evli olduğunu Hayriye’ye söylemek üzere olan Burmalı, Dicle’yi yeni bir anlaşmaya zorlamaktadır. Veda’nın durumunun ağırlaşmasıyla Betül ve Mümtaz, Veda’nın sonunun yaklaştığını düşünmektedirler.