Aslan bombayı patlatıyor!

Galatasaray transferde artık sona gelmeye başladı.

Aslan bombayı patlatıyor!
09 Ocak 2011 Pazar 13:51 tarihinde eklendi.

 

Adnan Sezgin Biglia için yüz yüze, Formica ve Mutu'nun kulüpleriyle telefonda görüştü. Üç oyuncunun transferi için birkaç gün süre verildi.
 
Gündemden adı düşmeyen Biglia, Formica ve Emana için karar almaya yaklaşıldı. Sınır ötesi operasyonuna başlayan sportif direktör Adnan Sezgin, Biglia için Anderlecht Kulübü’nün yöneticileri ve futbolcuyla yüz yüze Formica ile Mutu’nun da kulüpleriyle telefonda görüştü ve son teklifleri sundu. İşin uzamasını istemeyen Sezgin, üç oyuncu için de süre tanıdı. Üç futbolcudan birinin  işinin kesin olarak noktalanacağı ancak bu oyuncunun kim olacağı konusunda Sezgin’in kendisinin bile sonucu kestiremediği öğrenildi.
 
Cimbom özellikle Biglia için artık son dönemece girdi. Anderlecht’e 4.5 milyon Euro ödemeyi kabul eden Sarı- Kırmızılılar, banka teminatı istenmesi yüzünden sıkıntı yaşıyor. 
 
BANKA GARANTİSİ İSTİYORLAR
Anderlecht Kulübü’nün menajeri Van Holsbeeck, Gazet van Antwerpen Gazetesi’ne verdiği demeçte, “Transferin önündeki en büyük engel bankadan teminat verilmesidir. Çünkü kulübümüz Nicolas Pareja ve Mohammed Tchite transferlerinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı artık banka garantisi istiyor” dedi. 
 
"TÜRKLER KURALINA GÖRE OYNUYOR"
Van Holsbeeck, “Biglia için birkaç kulüple konuşuyoruz ama somut teklif G.Saray’dan geldi. Türkler kuralına göre oynuyor. Önce bizimle konuşuyorlar. Biglia’nın ise Türkiye’ye gitmek isteyip istemediğini henüz bilmiyorum” ifadesini kullandı.

Habertürk