Aslan büyük oynuyor!

Drogba ve Sneijder’den sonra bir başka dünya yıldızı Manchester United forması giyen Nani de yolda.

Aslan büyük oynuyor!
14 Mayıs 2013 Salı 12:17 tarihinde eklendi.

Galatasaray transferde yaptığı yatırımların karşılığını aldıkça çıtayı da yükseltmeyi sürdürüyor… Devre arasında Drogba ve Sneijder’i İstanbul’a getiren G.Saray şimdi de Manchester United’ın yıldızı Nani’nin peşine düştü. Portekizli yıldız için ilk yoklamayı geçen hafta yapan Aslan bugünden itibaren ise temaslarını sıklaştıracak.

 
Sezon başında Kayserispor’dan Ambarat’ı transfer eden G.Saray, Faslı yıldızdan beklenen performansı alamamıştı. Devler Ligi’nde çeyrek finale yükselen Cimbom bu andan itibaren işini şansa bırakmak istemiyor. Bu yüzden de G.Saray kendini ispat etmiş isimleri kadroya dahil etmeye çalışacak.
 
Juventus da peşinde
 
Transfer çalışmalarını kariyerli futbolcular üzerinden sürdürme kararı alan yönetim ve teknik heyet Manchester United’da forma giyen Nani için 12 milyon euroyu kasasından çıkarmaya hazır. Kırmızı Şeytanlar ile 1 yıllık sözleşmesi kalmasına rağmen yeni kontrat önerilmeyen Nani de ManU’dan ayrılma planlarını ciddi ciddi düşünüyor. Nani’nin gönlünde İspanya yatsa da Real Madrid ve Barcelona’nın radarında bulunmayan yıldız oyuncu ile mali yönden güçlü Malaga da ilgilenmiyor. İtalyan şampiyonu Juventus’un kanca attığı Nani’ye Avrupa’da en çok parayı G.Saray’ın verebileceği konuşuluyor. Nani adı sarı-kırmızılı taraftarları da heyecanlandırmış durumda. G.Saraylılar, rakip fileleri sarstıktan sonra attığı taklalarla meşhur olan Nani’nin bu gösterisini TT Arena’da izlemekiçin can atıyor.
 
(Egehan Şengül/AMK)