Aslan'a Arjantinli golcü

Forvet arayışlarını sürdüren G.Saray’da rota bir kez daha Çizme’ye çevrildi. İtalyan La Gazette Della Sport, Aslan’ın yeni gözdesinin Lazio’nun Arjantinli yıldızı Mauro Zarate olduğunu ileri sürdü

Aslana Arjantinli golcü
27 Haziran 2012 Çarşamba 09:46 tarihinde eklendi, 1.096 kez okundu.

 

Transfer çalışmalarına hız veren ve 30 Haziran’a dek bombaları patlatmayı düşünen Galatasaray yönetimi, geçen sezon kilarık olarak İnter forması giyen Mauro Zarate’yi gündemine aldı.

Geçen sezon Lazio’dan İnter’e 2.7 milyon Euro’ya kiralanan futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir kulüpte forma giymeye devam etmek istiyor. Futbola Arjantin’in Velez Sarsfield takımında başlayan yetenekli golcü, aynı zamanda sol kanatta da görev alabiliyor. Büyük transferler gerçekleştiren 25 yaşındaki Zarate Velez’den Al-Sadd’a 15 milyon Euro, Al Sadd’tan Lazio’ya 20 milyon Euro karşılığında imza atmıştı.
 
150 MAÇTA 36 GOL ATTI, 28 DE ASİST YAPTI
 
İtalya’da toplamda 150 maça çıkan genç forvet, bu karşılaşmalarda 36 gole imza attı ve 28 de asist yaptı. Haraketli yapısı ve ani deparlarıyla dikkat çeken golcü futbolcunun, Sarı- Kırmızılı yönetimin teklifine sıcak bakabileceği belirtildi. Cimbom’un da bu transfer için kulübü Lazio’ya 12 milyon Euro bonservis ücreti önerdiğini iddia eden La Gazette Della Sport, Burak Yılmaz’ı transfer etmeye çok yakın olan Lazio’nun, Zarate’yi elden çıkarmayı planladığını da ifade etti.

Habertürk