Aslan'a bir forvet daha

Arsenal'in yıldız golcüsünü transfer etmek isteyen Galatasaray'ın bu konudaki rakibi Serie A devlerinden Milan. Danimarkalı golcünün bonservis bedelinin ise 9.5 milyon euro olması bekleniyor

Aslana bir forvet daha
23 Temmuz 2012 Pazartesi 08:58 tarihinde eklendi, 1.006 kez okundu.

 

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, bu hafta içinde Arsenal'den ayrılması beklenen Nicklas Bendtner transferi için girişimlerini hızlandırıyor.
 
Tam sekiz yıl önce Boldklub Copenhagen'den transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu, Londra ekibinde bir türlü istediği çizgiyi yakalayamazken, son olarak Sunderland'de kiralık olarak forma giymişti.
 
Sunday Mirror'un haberine göre, Olivier Giroud ve Lukas Podolski transferlerinin ardından forma şansı neredeyse kalmayan Danimarkalı golcünün transferi için Galatasaray sıranın başını çekerlerken, bonservis bedelinin ise yaklaşık 9.5 milyon euro olması bekleniyor.
 
Sarı kırmızılı ekibin bu transferdeki en büyük rakibi olarak ise Serie A'da yeniden şampiyonluk elde etmek için yapılanmaya giden Milan olarak göze çarpıyor. Massimiliano Allegri, Zlatan Ibrahimovic'in ayrılmasının ardından forvet bölgesine takviye yapmak için finansal olarak uygun oyuncular arasında Bendtner'i listesinin ilk sıralarına almış durumda.
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, daha önce yaptığı açıklamada sarışın ve uzun boylu bir forvet oyuncusu alacaklarını duyurmuştu.

goal.com