Aslan'a Keane yakışır !

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan tecrübeli futbolcu heyecanlandırdı!

Aslana Keane yakışır !
24 Aralık 2010 Cuma 19:49 tarihinde eklendi, 1.157 kez okundu.

 

Tottenham'ın 30 yaşındaki İrlandalı yıldızı Robbie Keane, düzenli olarak ilk 11'de forma giyeceği bir takıma transfer olmak istediğini açıkladı.
 
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur forması giyen ancak bu sezon Peter Crouch, Roman Pavlyuchenko, Jermain Defoe ve Rafael van der Vaart gibi yıldızların gölgesinde kalan Robbie Keane, İngiliz ekibinden Ocak ayı ara transfer döneminde ayrılacağını açıkladı. Bu sezon yalnızca 2 Premier Lig maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve tek golünü Lig Kupası'nda kaybettikleri Arsenal maçında kaydeden yıldız futbolcunun ismi geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile birlikte anılmıştı.
 
Bu arada Tottenham Teknik Direktörü Harry Redknapp da, Robbie Keane'in ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini doğruladı. Redknapp İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Robbie gençliğinden beri sürekli oynayan bir futbolcu. Onun bu isteğini anlayışla karşılıyorum. Ancak takımda o kadar çok kaliteli hücum oyuncusu var ki seçim yapmakta zorlanıyorum" dedi.
 
Kariyeri boyunca Leeds, İnter, Coventry, Wolverhampton gibi takımların formasını giyen Keane 2002-2008 yılları arasında Tottenham forması giydikten sonra, 2008 yılında kısa bir Liverpool macerası yaşadıktan sonra tekrar Londra ekibine katılmıştı.

Habertürk