Aslantepe'ye nasıl gidilir ?

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılış maçına gidecek taraftarları metroyu tercih etmeleri konusunda özellikle uyardı

Aslantepeye nasıl gidilir ?
15 Ocak 2011 Cumartesi 10:52 tarihinde eklendi, 5.477 kez okundu.

 

Hacıosman-İTÜ Ayazağa hattı ve Taksim-Sanayi hattındaki metro istasyonlarından binecek olan biletli seyirciler, Sanayi durağında inerek Sanayi-Seyrantepe mekik seferini yapan metrolara aktarma yapacak ve Seyrantepe metro istasyonuna ulaşacak.
 
Seyrantepe Metro İstasyonu saat 12.00 itibarı ile açılacak olup, Seyrantepe Metro İstasyonu'na ulaşan izleyiciler tünellerden geçerek stada ulaşacaklar. Bileti veya davetiyesi olmayanların bu tünellerden geçmesine izin verilmeyecek. Metro ile gelen izleyiciler biletlerine göre Doğu, Batı, Pegasus ve Güney tribünlerindeki turnikelere giderek stada giriş yapacaklar."
 
OTOBÜS
 
2'si Avrupa, 1'i Asya yakasında olmak üzere 3 buluşma noktası belirlendi.
 
Birinci buluşma noktası: Beylikdüzü-Avcılar-Başakşehir-Küçükçekmece-Büyükçekmece-Bakırköy ve Esenler duraklarından Esenkent-Bahçeşehir İETT hareket amirliği noktasına ulaşan taraftarlar saat 11.45 ile 16.00 arasında yapılacak, İETT otobüs seferleriyle stada götürülecek ve Cendere Yolu girişinde indirilecek.
 
İkinci buluşma noktası: Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadı'nın arkasında toplanacak taraftarlar saat 11.45 ile 16.00 arasında yapılacak İETT otobüs seferleriyle stada taşınacak.
 
Üçüncü buluşma noktası: Ümraniye-Tepeüstü'nde toplanacak taraftarlar saat 11.45 ile 16.00 arasında yapılacak İETT seferleri ile stada götürülecek.
 
- Not: Divan Kurulu üyeleri için Galatasaray Kulübü özel sefer düzenleyecek. Ali Sami Yen Stadı'nın önünden saat 15.00-16.00 arasında kalkacak özel otobüsler, Divan Kurulu Üyeleri'ni taşıyacak.
 
- DÖNÜŞ: Ajax maçı sonrası metroyu kullanacak olan taraftarlar saat 02.00'ye kadar tünellerden geçerek aktarmasız, direkt seferlerle yolculuk edebilecek.
 
İETT otobüsleri ile stattan ayrılacak seyirciler, Başakşehir-Esenkent istikameti için Cendere Yolu'na iniş yaparak, Mecidiyeköy İETT durağı ve Ümraniye-Tepeüstü durakları istikametine gidecekler ise TEM üstünde bulunan Seyrantepe Köprüsü üzerinden stattan ayrılabilecek.