Asrın güreşçisi’nden Batman Üniversitesine ziyaret

Uluslararası Güreş Fedarasyonu (FILA) tarafından almış olduğu 'Asrın Güreşçisi' ünvanıyla adını dünyaya duyurmuş olan Güreş Fedarasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Batman Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Asrın güreşçisinden Batman Üniversitesine ziyaret
21 Mayıs 2013 Salı 17:15 tarihinde eklendi.

Çorum Güreş Eğitim Merkezi ile Batman Petrolspor güreş sporcularının Gönül Köprüsü Projesi kapsamında organizasyona katılan Hamza Yerlikaya, Petrolspor Güreş Yöneticisi Feti Otursun, Gençlik Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ve beraberindeki heyetle Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu'yla bir görüşme yaptı.

"BATMAN ÜNİVERSİTESİ'NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Yerlikaya, “Türkiye’nin dört bir yanını güreş sporuyla bir bütün haline getirmek amacıyla birçok ziyaretlerde bulunduk. Genç ve dinamik olan Batman Üniversitesi’ne de güreş sporu aktivitelerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunmak ve ileride yapabileceğimiz güreş aktivitelerini konuşmak amacıyla burada bulunuyoruz. Batman Üniversitesi’nde açılmış olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun da hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Yerlikaya, Rektör Yardımcısı. Prof. Dr. Kılıçoğlu’na güreş sporuna katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi. Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Güreş Fedarasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendisine Batman Üniversitesi'ni temsil eden hediye takdim etti.


CİHAN